Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Karrékotlett med ris & bulgur och ljummen sallad

Karrékotlett med ris & bulgur och ljummen sallad

Gör så här:

Värm ugnen till 175°.
Koka ris & bulgur enligt anvisning på paketen och blanda ihop dem. Stek kotletterna och låt baka klara i ugnen 15-20 min.

Rosta blomkålsbuketterna och nötterna i en stekpanna.
Tillsätt aprikoser, färsk bladspenat och ingefära. Tillsätt rapsolja och smaka av med salt och svartpeppar.

Salta & peppra kotletterna och salladen. Servera med ris & bulgurblandningen.

Varor du kanske har hemma?

Ca 88,14 kr/port Summa 352,55 kr

Ett recept från:

www.druvan.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst