Recept | Efterrätt och Godis | Ris, Gryn & Mjöl

Kaffekladdkaka

Foto: Lavazza Kaffekladdkaka

Kladdkaka med smak av nymortlade kaffebönor som ger kakan snäppet djupare smak.

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Sätt ungen på 225 grader.
2. Mortla kaffebönorna fint.
3. Smält chokladen över vattenbad och rör ner smöret så att det smälter, ställ åt sidan och låt svalna något.
4. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke och vänd ner chokladen. Blanda bakpulvret med mjölet och sikta ner i smeten, vänd till sist ner de mortlade kaffebönorna.
5. Smöra en form med löstagbar kant och häll ner smeten. Grädda mitt i ugnen i 12-15 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den. Låt svalna, gärna i kyl, innan servering.

Recept: Lavazza

Varor du kanske har hemma?

Ca 41,64 kr/port Summa 249,85 kr

Ett recept från:

www.lavazza.com

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst