Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Jessica Frejs krämiga pasta med mynta

Foto: Sanna Livijn Wexell Jessica Frejs krämiga pasta med mynta

Fantastiska Jessica Frej gör ett gästspel i vår matkasse och bjuder på en krämig pasta med mynta, bacon och ärtor. Supersnabb, lättlagad och alldeles underbar! (Tastelines matkasse v22 2017)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Pasta: Koka pastan i rejält saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
2. Strimla baconet och stek det knaprigt i en stor stekpanna, låt det sedan rinna av på hushållspapper (diska inte ur pannan).
3. Finhacka myntabladen och ta fram ärtorna från frysen. Riv osten.
4. Lägg tillbaka baconet i pannan och häll på crème fraiche och 3 dl kokvatten från pastan.
5. Sila av pastan.
6. Rör om såsen och tillsätt ärtor och mynta. När ärtorna har tinat, lägg i pastan och osten i pannan med såsen. Rör om ordentligt och smaka av med salt och peppar. Servera genast tillsammans med grönsallad.

Recept: Jessica Frej
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell

Näringsvärde: 783   kcal,   31   g protein,   47   g fett,   57   g kolhydrater.

Varor du kanske har hemma?

Ca 44,05 kr/port Summa 176,20 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

 

22,95 kr/st
17,50 kr/st
Jmf.pris 76,09 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst