Recept | Efterrätt och Godis | Frukt/Grönsaker/Rotfrukter

Italiensk zabaglione med frukt och bär

Italiensk zabaglione med frukt och bär

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Dela äggen och separera gulor från vitor. Vispa äggulor, socker och vanilj poröst och luftigt i en metall- eller porslinsbunke. Sätt ner bunken i en kastrull med sjudande vatten. Vispa hela tiden till såsen börjar tjockna. Den får inte koka. Tillsätt Dessertvinet lite efter hand under vispningen. Servera direkt med frukt och bär.

Varor du kanske har hemma?

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 5 msk dessertvin
Ca 50,18 kr/port Summa 200,70 kr

Ett recept från:

www.scan.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst