Italiensk -buffe -Mat Hem
Italiensk buffé

Duka upp till en italiensk fest! Italien bjuder på mängder av goda maträtter och vi har satt ihop en härligt smakrik italiensk buffé med både kalla och varma rätter för 8 personer. Här kan du enkelt klicka hem hela buffén eller sätta ihop dina egna favoriter med hjälp av våra receptförslag här på sidan.  

Flera av rätterna har tillhörande recept och går att förbereda dagen innan så att du i lugn och ro kan planera din buffé.

Meny!
Rätter som ingår med tillhörande recept:
Vitlöksfrästa champinjoner, Bruschetta med tomatsalsa, Buffelmozzarella med körsbärstomater och pistagenötter, Pizza con uove e basilica, Italiensk kycklingsallad med grillade grönsaker och parmesanost, Italiensk cheesecake med kolasås och hallon 

Rätter som ingår utan recept: Prosciutto, Oliver, Tallegio, Parmesanost.

Kalla bufférätter

Vitlöksfrästa champinjon...

Ca 24,72 kr/port
port

Bruschetta med tomatsals...

Ca 18,44 kr/port
port

Smakrikt med känsla av lyx!

Inled din italienska fest med härliga smårätter, perfekt för mingel! På vår buffé serveras vitlöksfrästa champinjoner, frasig bruschetta med tomatsalsa och krämig buffelmozzarella med pistachnötter som kalla rätter.

Buffelmozzarella med kör...

Ca 30,88 kr/port
port

Varma bufférätter

Pizza con uove e basilic...

Ca 48,63 kr/port
port

Italiensk kycklingsallad...

Ca 43,85 kr/port
port

Varmt på buffébordet

Fräscha rätter med klassiska smaker blir aldrig fel på buffén! En pizza toppad med krämig avokado och ägg är ett ljuvligt vegetariskt alternativ till varmrätt. Vår italienska kycklingsallad serveras med grillade grönsaker och parmesan, hur gott låter inte det?

Dessert

Italiensk cheesecake med...

Ca 27,98 kr/port
port

En söt avslutning

Crunchiga kex toppat med en krämig färskoströra och hemgjord kolasås, vår italienska cheesecake är snabblagad och ljuvligt god! Denna dessert toppas med färska hallon, vilka verkligen blir pricken över i.

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst