Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Honungsglaserade revbensspjäll

Honungsglaserade revbensspjäll

Möra och saftiga revbensspjäll som får gå länge i ugnen.

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Sätt ugnen på 175°.

2. Snitta skåror i svålen om den finns kvar. Salta och peppra rikligt runt om.

3. Skär upp löken och moroten grovt och lägg i botten på pannan. Lägg sedan på spjället och ställ in plåten i ugnen i 175°.

4. Varefter det smälter ner steksaft från spjället kan du börja ösa. Pensla på marinaden efter cirka 1 timme.

5. Stek spjället tills revbenen släpper lätt från köttet. Det kan ta upp till 3 timmar.

6. Tvätta potatisen. Skär den i klyfter och lägg på en plåt med lite olja och salt och stek i samma grader som köttet. Sätt in potatisen när det är ca 40 minuter kvar.

7. Servera tillsammans med en klick äpplemos.

Varor du kanske har hemma?

Ca 70,88 kr/port Summa 283,50 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst