Recept | Huvudrätt | Nötkött

Hickorygrillad entrecote med feta och dijonsås

Foto: Gunnar Nydrén Hickorygrillad entrecote med feta och dijonsås

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Lägg biffarna i en påse tillsammans med hickoryoljan och låt de marinera ca 1 timme. Koka potatisen.

Smula fetaosten så fint som möjligt, blanda den sedan med senap, crème fraiche, riven vitlök och hackad dragon.

Smaka av med salt och svartpeppar, låt den sedan stå en stund i kylen för att mogna.

Skär upp sallad och tomat. Grilla biffen och servera den med sås, sallad och potatis.

Varor du kanske har hemma?

Ca 121,40 kr/port Summa 485,60 kr

Ett recept från:

www.cajp.se

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Anna :

Hej Anna, tack för att du är så uppmärksam. Du har självklart rätt, dijonsenapen ska tillsättas i fetaoströran. Detta är nu även ändrat i receptet. Matglada hälsningar, Anna S, MatHem.

Anna :

Det står inte i receptet att man ska använda senapen, men den ska förstås vara i såsen!

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst