Header -grillmiddagar -399
Grillmiddagar för sommarens alla tillfällen

Kött, fisk eller grönt? Det spelar ingen roll, på en grillfest finns utrymme för att testa nytt på grillen. Till och med efterrätten kan grillas och blir överraskande god! Vår kock Mari har tagit fram härliga och lättlagade grillrecept och inspiration till sommarens alla grilltillfällen - inspireras och välj dina favoritrecept bland våra grillmiddagar så kör vi maten hela vägen hem till dig! 

Grilla grönt

Grillad halloumi med vat...

Ca 96,02 kr/port
port

Grillad grönsaksbricka m...

Ca 61,79 kr/port
port

Dags för grillfest!

Alltså wow - här bjuds du på en riktig grönsaksbonanza! Ingen kommer att sakna kött om du bjuder upp till en grillfest med dessa gröna recept. Grillad grönsaksbricka och grillad halloumi med vattenmelonsalsa - smaskens!

Grilla fisk

Torskpaket med västerbot...

Ca 64,46 kr/port
port

Helgrillad laxfilé med p...

Ca 104,66 kr/port
port

Fina fisken

Vad sägs om saftiga torskpaket med god smak av västerbottensost eller vårt recept på helgrillad laxfilé med pestodressad pärlcouscous - magiska smaker för alla som gillar fisk!

Grilla kött & kyckling

Fläskkarré med grillad s...

Ca 84,56 kr/port
port

Kycklingspett med grilla...

Ca 107,42 kr/port
port

Klassiker på grillgallret

Fläskkarré - kanske det mest populära att lägga på grillen! Här tillsammans med grillad spetskål, rostad färskpotatis och tomatsalsa - mums! Vår andra rätt i grillmiddagen är smakrika kycklingspett med grillad paprika och fetaostdipp. Vi törs nästan lova att alla kommer att gå mätta från matbordet.

Grillade tillbehör

Grillade blomkålsskivor ...

Ca 59,62 kr/port
port

Grillad sparris med grek...

Ca 54,36 kr/port
port

Frossa i tillbehör

Inte bara huvudrätten går bra att grilla - passa på att även lägga dina tillbehör på grillen! Grillad sparris, klassiska majskolven eller testa att grilla spetskål - hur gott som helst!

Grillade majskolvar med ...

Ca 39,15 kr/port
port

Helgrillad spetskål med ...

Ca 12,36 kr/port
port

Grilla sött

Grillad ananas med glass...

Ca 32,81 kr/port
port

Grillade fruktspett med ...

Ca 14,03 kr/port
port

Efterrätt på grillen?

Javisst! Om du inte har testat så är det nästan ett måste. Grillad ananas är god precis som den är, men även tillsammans med vaniljglass och vispad grädde eller så som vi har utformat vårt recept. Även annat sött funkar bra på grillen, testa grillad sockerkaka eller grillad nektarin.

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst