Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Grillad fläskfilé med fetaostsallad

Foto: Gunnar Nydrén Grillad fläskfilé med fetaostsallad

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Lägg fläskfilén i en påse, slå på 2/3 av honungsmarinaden och låt det marinera minst 1 timme men gärna över natten.
Skiva auberginen och lägg den i en påse tillsammans med den resterande honungsmarinaden, och låt dra i ca 30 minuter. Koka couscousen och lägg den i en skål. Strimla salladen, dela tomaterna, skiva löken tunt och bryt osten i halvcentimeterstora bitar. Grilla fläskfilén hel på medelvarm grill, låt den sedan vila några minuter inslagen i aluminiumfolie Grilla auberginen tills den blir gyllenbrun och knaprig. Blanda grönsaker, ost, aubergine och couscous, smaksätt med salt, peppar, olja och vinäger. Skär upp filén och servera dem på salladen och aioli.

Ca 98,39 kr/port Summa 393,55 kr

Ett recept från:

www.cajp.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst