Recept | Efterrätt och Godis | Övrigt

Gino med syrliga incabär och kokos- och ingefärstopping

Foto: Sanna Livijn Wexell Gino med syrliga incabär och kokos- och ingefärstopping

Favoritreceptet på gino som levererar en riktig smakexplosion av sötma, syra, hetta och friskhet.

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Sätt ugnen på grill (övervärme) 200 grader.

2. Skär banan, kiwi och ananas i mindre bitar. Skölj och skiva jordgubbarna. Fördela frukten och incabären (5 incabär/gino) i 8 portionsformar och strö över riven ingefära, råsocker och kokosflingor. Toppa med riven vit choklad.

3. Gratinera i mitten av ugnen med ugnsluckan öppen till chokladen smälter och får en gyllene färg.

Servera tillsammans med vaniljglass.

Recept: Mari Bergman
Foto: Sanna Livijn Wexell



Ca 50,92 kr/port Summa 407,35 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst