Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Gajpaj

En rik och mustig paj med många olika smaker som smälter i munnen

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Pajdeg:
Blanda smör, vetemjöl och den rivna osten tillsammans med vattnet i en matberedare.   Kläm ut i en form med högre kant och pensla med uppvispat ägg, nagga och förgrädda i ugnen på 200 grader i 10-12 min.

Fyllning:
Fräs köttfärsen, sedan lök, vit och champinjoner. Blanda samman alla ingredienserna och fördela fyllningen i det förgräddade pajskalet.

Osttäcke:
Vispa grädden och rör ner mjölet och äggulorna. riv osten och blanda med gräddröran, smaka av med salt och peppar.   Bred täcket över fyllningen och grädda i 200 grader i ca 20-25 min

Varor du kanske har hemma?

Ca 62,03 kr/port Summa 372,20 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.
Detta recept har ej granskats av MatHem.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst