Recept | Efterrätt och Godis | Frukt/Grönsaker/Rotfrukter

Fruktsallad med pinjenötter

Gör så här:

Skär all frukt i bitar, skrapa ur passionsfrukten. Smaka av med rikligt med balsamvinäger. Rosta pinjenötterna i en torr stekpanna. Strö dem över salladen vid serveringen.

Tips; Servera som en fräsch efterrätt tillsammans med glass eller som en sallad till sommarbuffén tillsammans med parmaskinka.

Varor du kanske har hemma?

Ca 287,09 kr/sats Summa 287,09 kr

Ett recept från:

www.zeta.nu

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Anna Mathem :

Hej Anna, och tack för att du är uppmärksam på våra recept. Jag kan hålla med om att 1/2 dl per port kan tyckas aningen mycket. Mitt tips är dock att inte snåla på nötterna i denna rätt, då de ger rätten en extra dimension. Vill man ha en mindre mängd nötter är det bara att minska antalet påsar i inköpslistan. Det är så bra när man får göra precis som man själv vill, och detta är en sådan rätt! Självklart behöver man inte 3 meloner för 3 dl fruktkött. Detta är nu åtgärdat i inköpslistan samt har receptet modifierats en aning. Matglada hälsningar/Anna Mathem kundtjänst

Anna :

Låter det inte lite överdrivet mycket med 4 påsar pinjenötter? Zeta anger ingen mängd i sitt recept på sin hemsida. Och 3 stycken honungsmeloner när man vill ha 3 dl melonkött? En lär räcka gott och väl...

Specialerbjudanden

Sverige

10,00 kr/st
Jmf.pris 10,00 kr/kg
st

 

29,95 kr/st
Jmf.pris 66,56 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.