Recept | Efterrätt och Godis | Övrigt

Frozen cheesecake

Frozen cheesecake

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Gör så här

Separera äggulorna från vitorna (utan att det kommer någon äggula i vitorna).
Vispa äggulor, strösocker och rivet citronskal poröst i en bunke och rör ner färskosten
Vispa grädden fluffig och vänd ner den i smeten.
Vispa vitorna till ett hårt skum och vänd försiktigt ner dem i smeten.
Krossa kexen fint i en mixer eller lägg dem i en plastpåse och krossa med en kavel.
Varva kexen med smeten i en sockerkaksform. Understa och översta lagret ska vara kexsmulor.
Knacka formen lätt mot bordet så att eventuella luftbubblor försvinner.
Frys smeten i 3-4 timmar, så att den är lättfryst vid servering.
Spola utsidan av formen med varmt vatten så lossnar cheesecaken lätt.
Servera med fikon, röda vinbär eller andra bär.

Varor du kanske har hemma?

Ca 66,81 kr/port Summa 267,25 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst