Recept | Gryta | Fläskkött

Fläskfilégryta med pasta och grönsaker

Foto: Sanna Livijn Wexell Fläskfilégryta med pasta och grönsaker

Den här rätten kommer bli hela familjens favorit. Snabb, enkel och så god! (Tastelines Barnkasse v32 2016)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2. Fläskfilégryta: Putsa och skär fläskfilén i ganska tunna bitar. Skala och finhacka löken. Fräs köttet och löken i olja och smör. Salta och peppra lite försiktigt efter smak.
3. Tillsätt grädde, köttfond, soja och senap i pannan och låt det koka ihop.

4. Tillbehör: Tina majsen i varmt vatten i en kastrull. Sila av vattnet och lägg upp majsen i en skål. Skölj och halvera tomaterna och skölj och skär gurkan i bitar. Lägg upp i skålar.

5. Fläskfilégryta: Sila av pastan och blanda med fläskfilégrytan.

Servera tillsammans med grönsaksplock.

Recept: Mari Bergman
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell

Näringsvärde: 732 kcal, 39 g protein, 35 g fett, 64 g kolhydrater.

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Per :

En enkel och väldigt god rätt att laga.

Marie-louise :

Jättegott och snabbt att göra ??

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst