Fiskgratäng med blomkålsmos

Fiskgratäng med blomkålsmos

1 tEnkelt
212,75 kr
4 portioner37,31 kr per portion
Fiskgratäng med blomkålsmos

1 stGrönsaksfond
1 stRiven Parmesanost
2 stBlomkål Fryst
1 stFiskfond
2 stTorskfilé Fryst
1 stVitlök Färsk
1 stCreme Fraiche Naturell
Instruktioner
1

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader. Koka blomkålen i lättsaltat vatten tills den är mjuk. Häll av vattnet och låt ånga av i 15 minuter.

Mixa sedan blomkålen med grädde, grönsaksfond och pressad vitlök. Smaka av med salt & peppar.

Klicka ut blomkålsmoset runt kanterna i en smord gratängform och placera fisken i mitten.

Vispa ihop crème fraiche med ost, basilika, fond, salt & peppar.

Häll såsen över fisken och gratinera i ca 35 minuter. Servera med en fräschsallad.