Recept | Huvudrätt | Frukt/Grönsaker/Rotfrukter

Falukorv med grilloumi, färskpotatis och senapsås

Falukorv med grilloumi, färskpotatis och senapsås

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Koka upp mjölk, grädde och senap. Red av med mjöl utrört i kallt vatten, koka upp och vispa under tiden. Rör i salt och peppar.
Skär Grilloumin i 8 skivor, lägg skivorna på ett hushållspapper, lägg även ett hushållspapper på osten så att vätskan torkas av. Pensla lite olivolja i en stekpanna och värm den. Lägg i osten och stek på båda sidor. Skär falukorven i skivor och stek skivorna. Servera falukorven med nykokt färskpotatis, grilloumi, ärtskott och senapsås.

Varor du kanske har hemma?

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 200 g grilloumiost
Ca 34,20 kr/port Summa 136,80 kr

Ett recept från:

www.fontana.se

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.