Dragonkyckling med pasta
Mari Bergman

Dragonkyckling med pasta

20 minEnkelt
247,15 kr
4 portioner38,82 kr per portion
En god middag på endast 20 minuter! Dragonkyckling serveras med en god pasta och en fräsch sallad.

Tillbehör
35 gMachesallat
280 gTagliatelle
125 gKörsbärstomater
Dragonkyckling
550 gStrimlad kyckling
1 tskDragon - torkad
1 dlVatten
1 mskOlivolja
1 mskDijonsenap
0,5 stPurjolök
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 stCitron
1 krmSalt Fint
1,5 dlCreme Fraiche Naturell
1 mskGrönsaksbuljong
Instruktioner
1

Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2

Dragonkyckling: Skölj och strimla purjolöken. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs lök, kyckling och dragon så att kycklingen får lite färg och nästan blir helt genomstekt. Tillsätt creme fraiche, 1 dl vatten från den kokande pastan, dijonsenap och buljong. Låt puttra ihop ca 3-4 min. Smaka av med salt, peppar och citronsaft.

3

Tillbehör: Skölj salladen och skölj och halvera tomaterna. Blanda i en skål.

4

Sila av pastan och blanda samman med kycklingsåsen. Servera tillsammans med sallad vid sidan om.

Rekvisita: Gerbera

Näringsvärde: 591 kcal, 41 g protein, 22 g fett, 56 g kolhydrater.

Bild:

Sanna Livijn Wexell