Recept | Huvudrätt | Skaldjur

Dillslungad pasta med kräftstjärtar

Foto: Linnea Swärd Dillslungad pasta med kräftstjärtar

Smarrig skaldjurspasta med dill och spenat. Denna rätt slänger man ihop på en kvart!(Familjematkassen v13 2013) och (Tastelines matkasse v11 2014) (Mathems inspirationskasse 2-personer v5 2018)

Gör så här:

1. Koka pastan enligt anvisning på paketet.

2. Skala och finhacka gul lök och strimla de soltorkade
tomaterna.

3. Hetta upp en panna med lite olja. Fräs lök och tomat några minuter. Tillsätt grädde och låt det småputtra tills pastan är klar. Finhacka dillen, sila av kräftstjärtarna och skölj spenaten. Sila av pastan när den är klar och blanda ner i pannan. Tillsätt de övriga ingredienserna och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärde:
581 KCAL
20 G PROTEIN
28 G FETT
60 G KOLHYDRATER

Ca 89,65 kr/port Summa 358,60 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Maria :

Jättegod och uppskattad av hela familjen men som vanligt får man räkna med dubbla tillagningstiden.

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst