Choklad cupcakes med rosa vanilj och citronfrosting

Choklad cupcakes med rosa vanilj och citronfrosting

20 minEnkelt
152,70 kr
1 portion41,97 kr per portion
Läckra cupcakes till kalaset!

Dekoration
1 mskStrössel
Frosting
60 gMat & Bak Smör
100 gFärskost Naturell
2 tskVaniljsocker
0,5 tskHushållsfärg Röd
0,5 stCitron
300 gFlorsocker
Smet
2 stÄgg
2,5 dlVetemjöl
1,5 dlStrösocker
1,5 mskKakao
50 gMörk chokladkaka
0,5 tskBakpulver
125 gMat & Bak Smör
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 175 grader.

2

Blanda mjöl, bakpulver och kakao i en bunke.

3

Tillsätt smör, socker och ägg och vispa smeten slät.

4

Klicka smeten i formar och tryck ner en liten bit mörk choklad i varje.

5

Grädda i 15-20 min i 175 grader. Låt dem svalna.

Frosting:

1

Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt.

2

Vispa i färskost och färga med karamellfärg.

Muffins:

1

Spritsa frosting på varje cupcake och dekorera ev med strössel.

Bild:

Maddzan Lindblad