Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Chilimarinerad fläskkarré

Foto: Gunnar Nydrén Chilimarinerad fläskkarré

Gör så här:

Hacka den färska chilin fint och blanda med marinaden. Lägg köttet i en påse och slå på marinaden, låt det stå minst 1 timme i kylen. Skär grönsakerna till en fin sallad. Ta upp köttet och låt det rinna av, pensla med lite olja och grilla köttet. Hetta upp en kastrull, gärna på grillen, och fräs vitlök, lök och soltorkade tomater några minuter. Tillsätt vinäger, salladslök och örter, låt det koka ihop något. Slå den heta vinegretten över salladen och servera tillsammans med grillad karré och BBQ-sås.

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst