Recept | Huvudrätt | Fläskkött

Chilimarinerad fläskkarré

Foto: Gunnar Nydrén Chilimarinerad fläskkarré

Gör så här:

Hacka den färska chilin fint och blanda med marinaden. Lägg köttet i en påse och slå på marinaden, låt det stå minst 1 timme i kylen. Skär grönsakerna till en fin sallad. Ta upp köttet och låt det rinna av, pensla med lite olja och grilla köttet. Hetta upp en kastrull, gärna på grillen, och fräs vitlök, lök och soltorkade tomater några minuter. Tillsätt vinäger, salladslök och örter, låt det koka ihop något. Slå den heta vinegretten över salladen och servera tillsammans med grillad karré och BBQ-sås.

Varor du kanske har hemma?

Ca 104,55 kr/port Summa 418,20 kr

Ett recept från:

www.cajp.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.