Recept | Huvudrätt | Frukt/Grönsaker/Rotfrukter

Cheddarmakaroner med sojafärs och tomater

Foto: Stefan Mattsson Cheddarmakaroner med sojafärs och tomater

Härligt krämig och god vegetarisk pasta med cheddar och sojafärs. (Tastelines matkasse v16 2016)

Gör så här:

1. Cheddarmakaroner: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Skala och finhacka lök och vitlök. Skölj och finhacka chilin.
Hetta upp oljan i en stekpanna och fräs några minuter utan att det tar färg.
3. Tillsätt sojafärsen och krydda med paprikapulver, spiskummin och oregano. Stek på medelvärme några minuter. Tillsätt vatten och cocktailtomater. Låt puttra 5 minuter. Tillsätt grädde, bönor och ost och smaka av med salt och peppar.
4. Koka några minuter till och häll sedan i den kokta, varma pastan. Rör runt och dra bort från värmen. Låt stå några minuter så pastan får smak av såsen.


Recept: Mari Bergman
Foto: Stefan Mattsson

Näringsvärde: 667   kcal, 35   g   protein, 25   g   fett, 69   g   kolhydrater.

Ca 62,65 kr/port Summa 250,58 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Kommentarer

Johanna :

Smaklös, behövdes även mer grädde än 1 dl

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst