Recept | Huvudrätt | Fisk

Cappelini med heta räkor och citron

Foto: Sanna Livijn Wexell Cappelini med heta räkor och citron

Snabbt, lätt och så gott. Ultimata rätten när tiden är knapp. (Tastelines matkasse v1 2016)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Pasta: Koka upp pastavatten och koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
2. Skölj och finhacka chilipeppar och skala och finhacka vitlök. Skölj och finhacka persilja och skölj och halvera tomaterna.
3. Hetta upp olja i en stekpanna och fräs alltsammans på medelhög värme så att det får lite färg. Sänk värmen och tillsätt de tinade räkorna och låt dem bli varma.
4. Sila av pastavattnet och tillsätt pastan och ruccolan till räkorna. Blanda om ordentligt. Skölj och riv citronskal över pastan och pressa över citronsaft. Smaka av med salt och peppar.


Recept: Mari Bergman
Foto: Sanna Livijn Wexell

Näringsvärde: 546 kcal, 30 g protein, 22 g fett, 53 g kolhydrater.

Ca 61,94 kr/port Summa 247,75 kr

Ett recept från:

www.mathem.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst