Recept | Huvudrätt | Frukt/Grönsaker/Rotfrukter

Bulgurfräs med grönsaker

Vegetarisk

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Koka upp 6 dl vatten med buljongtärningen. Efter uppkok häll på bulgurn och koka på svag värme under lock enligt anvisningarna.

Hetta upp olivolja i en stekpanna, snåla inte. Fräs på vitlöken och häll sedan på paprikan, zucchinin och svampen. Krydda med salt, peppar och chili.

Ställ grönsaksfräset åt sidan när den är klar. När bulgurn kokat klart, häll på det över grönsaksfräset och stek på ett par minuter. Skär upp en halv citron och krama den över pannan.

Sås: blanda creme fraiche med sambal oelek efter smak.

Tips: Om man inte är helt vegetarian, är det gott att byta ut svampen mot en burk tonfisk. Detta bör då fräsas på i ganska gott med olivolja på medelstark värme.

Ca 41,65 kr/port Summa 166,60 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.