Recept | Bröd | Ris, Gryn & Mjöl

Brytbröd

Ingredienser

Visa inköpslista
sats
Gör så här:

Värm mjölken till 37°C. Rör ut jästen med lite av mjölken.

Tillsätt resten av mjölken och rör i kesellan, sirapen, saltet och mjölet och arbeta degen smidig.

Låt jäsa 30 minuter.

Ta upp degen på bakbordet och knåda den ett par minuter. Dela i 24 lika stora bitar, rulla till bollar och lägg tätt i en långpanna. Jäs under bakduk 30 minuter.

Grädda i 225°C i mitten av ugnen i 15-20 minuter. Pensla med vatten med en skvätt olja i.

Låt kallna på galler under bakduk. Bryt isär bullarna.

Varor du kanske har hemma?

Ca 97,75 kr/port Summa 97,75 kr

Ett recept från:

Detta recept kommer från en av våra medlemmar.

Lägg till recept

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst