Brocollipaj med kalkon
Hemmakock

Brocollipaj med kalkon

50 minEnkelt
252,15 kr
1 portion80,87 kr per portion
Brocollipaj med kalkon

50 gMat & Bak Margarin
150 gKalkon Pålägg
1 dlVetemjöl
1 tskOlivolja
1 krmVitpeppar
2 stÄgg
1 tskTimjan - torkad
1 stLök
1 tskSalt Fint
2 dlStandardmjölk
2 dlCreme Fraiche Naturell
1 klyftaVitlök
1 stSquash
2 mskVatten
300 gBroccoli, (3 dl)
250 gKörsbärstomater
Instruktioner
1

Blanda samman margarin, kvarg, mjöl och kallt vatten till en deg. Låt vila i kylskåp ca 30 min. Klä en pajform med degen. Grädda 200° i knappt 10 min. Skär kalkonköttet i tärningar. Skär lök, squash och vitlök i skivor. Fräs lök, squash och vitlök i olja, blanda ner kalkonkött och timjan.

2

Vispa samman ägg och mjölk, smaksätt med salt och peppar. Fördela den frästa blandningen och tomaterna i det förgräddade pajdegsskalet, tillsätt broccolibuketter (tinade eller färska). Häll över äggstanningen. Grädda i 35-40 min i 200°.