Recept | Huvudrätt | Övrigt

Briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling

Foto: Sanna Livijn Wexell som Briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling

Ett ljuvligt recept på Briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling. Receptet passar lika bra som lyxig vardagsmat som till helgens middagar. Smaklig måltid! Tips, färdig rätt är godast att äta nygjord. (Tastelines matkasse v13 2017) (Tastelines vegokasse v13 2017) (Tastelines 2-personerskasse v13 2017)

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Om du har fryst hamburgerbröd, värm ugnen enligt brödförpackningens anvisningar.

2. Ricottapesto: Blanda samman pesto, olivolja och ricottaost till en jämn röra.
3. Svamp: Dela svampen i mindre bitar. Skölj och strimla sellerin. Stek svampen i olja så att den mjuknar. Tillsätt sellerin och fräs ytterligare 1 min. Skölj och finhacka ½-1 kruka koriander. Tillsätt koriander till svampfräset och smaka av med salt och peppar. Pressa över limesaft.

4. Tillbehör: Värm bröden i ugnen enligt anvisningar på förpackningen. Dela bröden på mitten. Bred ricottapeston på båda sidor av brödet och fördela svampfräset över.

Lägg upp sköljd sallad i en skål och ringla över lite olja och vinäger. Servera till hamburgarna.

Recept: Elvio Milleri
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell

Näringsvärde: 509 kcal, 11 g protein, 35 g fett, 36 g kolhydrater.

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

 

49,95 kr/st
33,33 kr/st
Jmf.pris 74,07 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst