Recept | Gryta | Nötkött

Bräserad högrev med balsamico och rödlök

Bräserad högrev med balsamico och rödlök

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Skär köttet i bitar och bryn i olivolja i en gryta tills det fått fin färg. Lägg i vitlök, kryddor, tomatpuré och bryn ytterligare någon minut. Häll på vin, balsamico, buljongtärningar och vatten. Låt sjuda under lock 1½-2 timmar. Koka med skivad rödlök de sista 20 minuterna. Smaka av med salt och peppar. Strö över persilja.

Servera med sallad och ett gott bröd.

Ca 68,95 kr/port Summa 275,80 kr

Ett recept från:

www.zeta.nu

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst