Recept | Huvudrätt | Vilt

Börjare med lingonchutney

Foto: Johnny Wohlin Börjare med lingonchutney

Recept från Vilt med Salming

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Blanda färsen med rosmarin, salt och nymald svartpeppar efter smak. Forma till 4 burgare. Stek eller grilla cirka 3 minuter på ena sidan. Vänd och lägg en tjock skiva eller strö riven ost på varje burgare och stek eller grilla på andra sidan lika länge. Ställ pannan åt sidan och låt burgarna ligga kvar medan du förbereder resten.



Rör ihop ingredienserna till dressingen.

Rosta 8 skivor av brödet och klicka på dressingen på hälften av dem. Lägg på sallatsblad samt burgarna.
Servera med lingonchutney.

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 700 g älgfärs
Ca 100,65 kr/port Summa 402,60 kr

Ett recept från:

Börje Salming

Det här receptet kommer från Börje Salmings kokbok Börje Salming.<br/><br/>Du kan hitta fler spännande recept från Börje Salming.<br/><br/>Skriv bara Börje Salming i sökrutan högst upp till vänster.

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst