Recept | Brunch | Fläskkött

Bondsallad med kantareller och rökt fläsk

Foto: Johnny Wohlin Bondsallad med kantareller och rökt fläsk

En god rätt med smak av kantareller

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Fördela sallatsbladen på fyra tallrikar.

Dela tomaterna och strimla löken.
Tärna fläsket och stek det knaprigt i torr
panna.

Om svampen är mycket blöt bör den
kokas ur i torr panna först tills all vätska
kokat in.Hetta upp lite smör i en panna och
stek svampblandningen.

Ta upp svampen och stek sedan brödet i
grova bitar.

Fördela fläsk, svamp och krutonger på
sallatsbladen. Salta och peppra. Dela
äggen och arrangera ovanpå.

Vispa ihop vinägretten och skeda över.
Servera genast.

Ca 67,11 kr/port Summa 268,45 kr

Ett recept från:

Börje Salming

Det här receptet kommer från Börje Salmings kokbok Börje Salming.<br/><br/>Du kan hitta fler spännande recept från Börje Salming.<br/><br/>Skriv bara Börje Salming i sökrutan högst upp till vänster.

Liknande recept

Kommentera

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst