Recept | Brunch | Fläskkött

Bondsallad med kantareller och rökt fläsk

Foto: Johnny Wohlin Bondsallad med kantareller och rökt fläsk

En god rätt med smak av kantareller

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Fördela sallatsbladen på fyra tallrikar.

Dela tomaterna och strimla löken.
Tärna fläsket och stek det knaprigt i torr
panna.

Om svampen är mycket blöt bör den
kokas ur i torr panna först tills all vätska
kokat in.Hetta upp lite smör i en panna och
stek svampblandningen.

Ta upp svampen och stek sedan brödet i
grova bitar.

Fördela fläsk, svamp och krutonger på
sallatsbladen. Salta och peppra. Dela
äggen och arrangera ovanpå.

Vispa ihop vinägretten och skeda över.
Servera genast.

Varor du kanske har hemma?

Ca 70,33 kr/port Summa 281,30 kr

Ett recept från:

Börje Salming

Det här receptet kommer från Börje Salmings kokbok Börje Salming.<br/><br/>Du kan hitta fler spännande recept från Börje Salming.<br/><br/>Skriv bara Börje Salming i sökrutan högst upp till vänster.

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst