Recept | Huvudrätt | Nötkött

Biffrullar med cowboypotatis

Biffrullar med cowboypotatis

Gör så här:

Lägg köttbitarna på en skärbräda och banka ut dem med en kastrull, de skall bli ganska tunna. Rulla in vårlökarna hårt i köttet. (Fäst ev med blötlagda tandpetare.) Lägg rullarna i en påse och häll på marinaden, knyt påsen och marinera ca 1 timme. Grilla köttet ca 2-5 minuter. Pensla under tiden med grillolja och avsluta med att krydda köttet. Grilla potatisen på svag värme i ca 10-18 minuter, pensla under tiden med grillolja och salta.

Blanda Chunky Salsan och Grillkryddan till en sås. Skär upp biffrullarna i bitar och servera med Chunky Salsa och cowboypotatis.

Varor du kanske har hemma?

Ca 93,70 kr/port Summa 374,80 kr

Ett recept från:

www.santamaria.se

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.