Biff Rydberg

Biff Rydberg

30 minEnkelt
932,90 kr
4 portioner141,42 kr per portion
Nuförtiden verkar det vara en trend att göra Biff Rydberg med bitar som marshmallows. Jag tycker det ska vara mindre, men de får absolut inte bli genomstekta.

750 gOxfilé
800 gPotatis
50 gMat & Bak Smör
4 mskRapsolja
2 stÄgg
2 stGul lök
Instruktioner
1

Skala potatisen och skär den i centimeterstora tärningar. Råstek potatistärningarna i hälften av oljan och smöret i en stor stekpanna. Ställ åt sidan och håll potatisen varm. Skär köttet i lika stora tärningar som poatisen och skala och finhacka löken. Fräs resten av oljan och smöret i stekpannan.Lägg i köttet och sedan löken. Rör inte om direkt utan låt köttet och löken vara tills pannan har fått upp värmen igen. Först då rör du om hastigt - då blir allt perfekt stekt. Salta och peppra. Servera direkt som här med en äggula i snapsglas.

Bild:

Martin Löf