Recept | Huvudrätt | Pasta

Barilla Gnocchi med svartrot och pesto

Barilla Gnocchi med svartrot och pesto

Snabb men festlig vardagsrätt med svartrot och pesto.

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

1. Skala svartrötterna och dela dem i 5 cm stora bitar, förväll i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Skala och hacka löken. Hacka dragonen grovt.
2. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
3. Värm en stekpanna med olivolja och stek svartrötterna tillsammans med löken så att de får färg. Lägg i dragonen, citronskal, citronsaft och sardellerna och fräs några minuter. Krydda med nymalen svartpeppar
4. Vänd ihop pastan med peston. Rör ner svartrötterna och servera med riven parmesan och toppa med lite dragon.

Recept: Barilla

Vi kan tyvärr inte leverera

  • 0.5 kg svartrot
Ca 47,18 kr/port Summa 188,70 kr

Ett recept från:

Barilla Sverige AB

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst