Anklevermousse på sked med svenska smaker

Anklevermousse på sked med svenska smaker

45 minEnkelt
126,85 kr
6 portioner17,08 kr per portion
Perfekt att servera som tilltugg eller förrätt, vackert och mycket gott!

200 gPolkabetor
0,5 dlLingon
1,5 dlVatten
1 krmSvartpeppar Malen
0,5 dlÄttiksprit
2 mskRapsolja
1 stRödlök
1 dlStrösocker
1 krmFlingsalt
95 gAnklever
Instruktioner
1

Koka upp ättika, socker och vatten till en lag. Rör tills sockret lösts upp helt. Skär lök och beta tunt, lägg på ett fat och slå över den varma lagen. Låt stå tills lagen svalnat helt. Rör anklevermoussen med grönpeppar smidig och lägg den i en spritspåse. Lägg ut skedar på ett fat, spritsa på moussen och lägg sedan på lök, beta och hela vackra lingon. Toppa med rapsolja, peppar och salt efter smak. Servera som tilltugg eller förrätt, vackert och mycket gott!

Bild:

Werners Gourmetservice