Recept | Huvudrätt | Fisk

Academia Barilla Fusilli med lax och sparris

Academia Barilla Fusilli med lax och sparris

Ingredienser

Visa inköpslista
port
Gör så här:

Tvätta och skala sparrisstjälkarna. Skär topparna på längden och stammen i runda bitar.

Skiva den färska salladslöken och bryn lätt i en stekpanna. Lägg i sparrisen och stek i några minuter, behåll dem ljusa och krispiga. Häll i grädden, en nypa salt och peppar och ställ åt sidan.

Skär laxen i kuber om 2 cm, salta och peppra och stek i stekpanna med en matsked olivolja i ca 1 minut. Ställ den åt sidan varmt.

Koka Fusillin i rikligt med saltat vatten, häll av när den är al dente och häll över i stekpannan med sparris. Lägg upp på tallrikar och placera laxtärningarna runt omkring och strö över lite dill.

Ca 55,94 kr/port Summa 223,75 kr

Ett recept från:

Barilla Sverige AB

Liknande recept

Kommentera

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst