Sveriges bästa matbutik

Nordens bästa leveransupplevelse

NES AwardMatHem.se vann nyligen det nyinstiftade priset Customer Delivery Experience Award, där Bring tillsammans med Nordic eCommerce Knowledge har testshoppat 100 nordiska nätbutiker med fokus på leveransupplevelse.

Vi kunde glädjas åt följande motivering: "För en enastående flexibilitet vid leveransvalet, för en utmärkt kundkommunikation om leveransen igenom köpresan, för en aktiv kundservice som bidrar till att skapa trygghet kring leveransen, och för ett väl genomfört leveransögonblick - som mottagaren också erbjuds att utvärdera."

Läs hela artikeln här

Se hela vinnarintervjun med vår interaktionsdesigner Andreas Engvall:

En av Sveriges bästa sajter 2010-2016

Sveriges bästa matsajt 2013

MatHem.se utsågs till en av Sveriges bästa matsajter 2016 på Internetworlds Topp 100-lista. Motivering löd:

"Mathem är förmodligen Sveriges mest profilerade e-handlare på matsidan. Och du behöver inte vänta länge på leveransen. Numera kan du faktiskt få din matleverans hemkörd redan samma dag, förutsatt att beställningen görs före kl 13..

Läs mer på Internetworlds Topp 100-sida

I år är det faktiskt sjunde året i rad som MatHem är med på listan. År 2010 och 2011 utsågs MatHem.se till Sveriges bästa matbutik och år 2012 och 2013 till Sveriges bästa matsajt. 2014 och 2015 har vi sedan legat med som topp 5 i matkategorin. Heja oss!

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst