Sveriges bästa matbutik

Billigaste matbutiken på nätet

MatHem är bäst i test enligt Aftonbladet. I artikeln Hemkörd mat - en växande marknad jämförs en genomsnittlig matkasse hos MatHem, CoopOnline och ICA. Testet visar att MatHem är cirka 10 % billigare än konkurrenterna.  
Läs hela artikeln här.

Sveriges bästa matsajt 2013

Sveriges bästa matsajt 2013

MatHem.se utsågs till Sveriges bästa matsajt 2013 på Internetworlds Topp 100-lista. Det är fjärde året i rad som MatHem är med på listan. År 2010 och 2011 utsågs MatHem.se till Sveriges bästa matbutik och år 2012 och 2013 till Sveriges bästa matsajt.

Internetworlds motivering till varför MatHem.se blir årets matsajt löd:

"Sveriges bästa matsajt gör det busenkelt att handla hem allt vad hushållet behöver. Med det nya söket kan vi veckohandla enklare än någonsin, utan att behöva klicka in på en enda produktsida. Och med den nya, personliga startsidan ligger varor vi handlar ofta lättplockade och klara direkt när vi loggar in. Dessutom utökar Mathem samarbetet med olika receptsajter, så att vi kan få varor och recept hemlevererade från ännu fler sajter.

Mathem är svensk e-handel i sitt esse - och en sajt som gör livet lättare för alla som hellre gör något annat än att trängas i matbutiken en kulen måndagskväll."

Läs mer på Internetworlds Topp 100-sida

MatHems snygga och smarta mobil-appar finns för både Android och Iphone. Receptwidgeten implementerades för Tasteline under hösten 2012 och för Arla hösten 2013.

Förutom vinnaren MatHem.se fanns Ica, Tasteline, Matklubben och Systembolaget bland de nominerade till Årets matsajt.

Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.