Samhällsansvar

Här kan du läsa om hur vi på MatHem arbetar för att ta ansvar för vårt samhälle. Har du några förslag på hur vi kan bli ännu bättre? Hör av dig!

Ansvar för miljön 

För oss är det viktigt att kunna tillhandahålla ekologiska produkter så långt det är praktiskt möjligt. Vi försöker dessutom alltid att minimera utsläppet av koldioxid och andra miljöfarliga ämnen genom att samordna MatHems transporter. Detta är för övrigt mer skonsamt mot miljön än om våra kunder skulle använda egna bilar.

Ansvar för våra varor 

Hos MatHem ska det alltid vara enkelt att hitta ekologiska, nyckelhålsmärkta, laktosfria, mjölkproteinfria och glutenfria produkter. Detta gäller även om du söker produkter via våra recept – handlingslistan baserar sig alltid på förvalen i just din profil.

Ansvar för din tid 

Att handla tar tid. Därför arbetar vi aktivt för att dina inköp ska gå så snabbt och smidigt som möjligt. Genom nytänkande funktioner arbetar vi också för att göra handlandet på MatHem inspirerande – så att du både hinner laga bra mat till din familj och få tid över till annat.

Socialt ansvar 

MatHem har ett samarbete med arbetsförmedlingen. Tillsammans hjälper vi långtidsarbetslösa att komma i arbete – oavsett ålder och bakgrund.

Solidariskt ansvar 

Vi på MatHem arbetar även aktivt för att bidra till en positiv utveckling utanför Sverige. Vi försöker därför i möjligaste mån att tillhandahålla rättvisemärkta varor. 

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst