/ Matkasse / Vegetarisk matkasse

Vegetarisk matkasse

Vegetarisk matkasse
329:-* Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Vegetarisk Matkasse
I vår Vegetariska Matkasse (tidigare Tastelines Vegetariska Matkasse) får du tre middagar anpassade för fyra personer. Recepten är baserade på härliga grönsaker, baljväxter, nötter, sojaprodukter, nötter, ost*, ägg och mjölk. Rätterna består av god mat som lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Inspirerande och goda smakkombinationer för hela familjen. *Kan innehålla löpe.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från vår vegetariska matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 39

Hej! Vi inleder denna härliga höstvecka med magiska crêpes fyllda med champinjoner och skogens guld- kantareller. Du kan med fördel steka pannkakorna till crêpsen en dag i förväg så går det snabbare vid tillagningen. Veckans andra recept är en snabblagad nachosallad med Pulled Oumph och picklad rödkål. Rödkålen kan även den göras en dag i förväg för att spara lite tid. Den håller sig fint i kylen minst 3 dagar och vill du göra den lite nyttigare kan du dra ner på sockret och ersätta med agavesirap eller honung istället. Blir lika gott det. Vi avslutar med en riktig favorit i form av moussaka på sötpotatis, aubergine och sojafärs. Otroligt goda smakkombinationer som får vilken köttälskare som helst på fall. Lycka till med veckans recept och smakliga måltider. Trevlig matlagning/Mari

  • Kantarellcrêpes

  • Pulled Oumph Nacho Sallad

  • Moussaka på sötpotatis och vegofärs

Ladda hem menyn för vecka 39 (pdf)

Bra att ha hemma v. 39:

Specialerbjudanden

Sverige

129,00
Jmf.pris 129,00 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst