/ Matkasse / Tastelines Vegetariska Matkasse

Vegetarisk Matkasse

Vegetarisk Matkasse
329:-* Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Vegetarisk Matkasse
I vår Vegetariska Matkasse (tidigare Tastelines Vegetariska Matkasse) får du tre middagar anpassade för fyra personer. Recepten är baserade på härliga grönsaker, baljväxter, nötter, sojaprodukter, nötter, ost*, ägg och mjölk. God mat som lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Inspirerande och goda smakkombinationer för hela familjen. *Kan innehålla löpe.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut.

Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 30

Hej! Hoppas ni har en härlig sommar med mycket grillmiddagar och picknickar ute i det gröna. Här i matkassen har vi en vecka fullproppad av goda vegomiddagar. Först ut på menyn hittar du en färskpotatissallad med örter, parmesan och grillad aubergine. Lättlagad och så gott! Resten av veckan bjuder på en riktig favorit i form av rostad sötpotatis med fetaost och härligt god portabellosvamp. Den här rätten är en riktig favorit i matkasse-teamet och vi hoppas att du gillar den lika mycket som vi gör. Sist ut i kassen hittar du en krämig vegogratäng. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Färskpotatissallad med örter, parmesan och grillad aubergine

  • Rostad sötpotatis med fetaost, citron och persilja med vitlöksstekt portabellosvamp

  • Krämig vegogratäng

Ladda hem menyn för vecka 30 (pdf)

Meny & recept vecka 31

Hej! Välkomna till en ny vecka som inleds med en asiatisk måltid med goda och smakrika bönbiffar tillsammans med glasnudelsallad och en het och syrlig dressing. Smeten till biffarna går alldeles utmärkt att mixa ihop en dag i förväg om du vill spara in lite tid. Veckan fortsätter med en sommarsallad med bakad purjolök, getost, nektarin, syrlig blodgrape och crunchiga nötter. En härlig blandning av olika konsistenser och smaker. Sist ut på menyn hittar du ett av mina bästa matminnen. För några år sedan i New York så åt jag en riktigt god korv toppad med mangosalsa, krossade nötter och med ett otroligt gott korvbröd till. Här har jag gjort en variant på den. Med vegetarisk chorizo, en frisk och god salsa och med brioche korvbröd smakar det nästan precis som på uteserveringen i SoHo. Trevlig matlagning! Mari

  • Asiatiska bönbiffar med glasnudelsallad

  • Sensommarsallad med bakad purjolök, nektarin, getost och blodgrape

  • Vegochorizo i bröd med asiatiska tillbehör

Ladda hem menyn för vecka 31 (pdf)

Bra att ha hemma v. 30:

Bra att ha hemma v. 31:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst