/ Matkasse / Tastelines Vegetariska Matkasse

Vegetarisk Matkasse

Vegetarisk Matkasse
329:-* Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Vegetarisk Matkasse
I vår Vegetariska Matkasse (tidigare Tastelines Vegetariska Matkasse) får du tre middagar anpassade för fyra personer. Recepten är baserade på härliga grönsaker, baljväxter, nötter, sojaprodukter, nötter, ost*, ägg och mjölk. God mat som lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Inspirerande och goda smakkombinationer för hela familjen. *Kan innehålla löpe.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut.

Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 13

Hej! Välkomna till en helt fantastisk italiensk vecka här i matkassen.Vi har två magiska recept från vår gästkock Elvio Milleri på menyn. Briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling och black rice risotto med zucchini, fänkål och gorgonzola. Elvio växte upp på familjens gård i Umbrio i Italien. Bland grytor, lokala råvaror och långa traditioner lagades det fantastiska rätter i familjens kök. Elvio flyttade som 20-åring till Köpenhamn och 1983 öppnade han sin restaurang Era Ora som tilldelats Michelinstjärnan hela 21 år i rad. 1988 grundade Elvio företaget Il Fornaio där ekologiskt nybakat bröd stod i fokus. Nu har vi glädjen att få presentera flera fina råvaror och recept med hjärta för de enkla, naturliga och fina smakerna i det italienska köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Black rice risotto med zucchini, fänkål och gorgonzola

  • Gorgonzolapizza med grönkål och pinjenötter

  • Briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling

Ladda hem menyn för vecka 13 (pdf)

Meny & recept vecka 14

Hej! En riktigt krämig och god pasta får inleda den här veckan. Mascarpone, grädde och parmesan är det som tillför rätten sin krämighet, ingredienser som passar perfekt ihop med pasta och grönsaker. Det kan inte bli annat än succé vid middagsbordet. En återkommande favorit här i matkassen är vår frittata med gröna ärtor och rostade tomater. Hoppas den uppskattas även hos dig. Vi avslutar den här aprilveckan med lättlagade falafelbollar tillsammans med en raw tomatsås och krispig gurksallad. Falafeln är superenkel att göra, det är bara att tillsätta vatten till falafelmixen och sedan rulla bollar av den och steka i lite olja. Dessutom är de såklart även otroligt goda. Lycka till i köket och smakliga måltider! Mari

  • Louise pasta över en kastrull

  • Frittata med gröna ärtor, mascarpone och rostade tomater

  • Falafel med raw tomatsås och krispig gurksallad

Ladda hem menyn för vecka 14 (pdf)

Bra att ha hemma v. 13:

Bra att ha hemma v. 14:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst