/ Matkasse / Tastelines Matkasse 2 personer

Inspirationskasse 2 Personer

Inspirationskasse 2 Personer
199:-* Max 1/köp
Pris 199,00 kr
Ord.pris 499,00 kr
Jmf pris 199,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Inspirationskasse 2 Personer
Vår Inspirationskasse 2 Personer (tidigare Tastelines Matkasse för 2 personer) innehåller fyra goda, hälsosamma och inspirerande recept anpassade för två personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa det mindre hushållet med två snabblagade och två inspirerande rätter.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att om du beställer en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 26

Hej! Välkommen till en somrig vecka där du hittar flera recept som passar perfekt över glödande kol. Först ut är chili- och limebakad fisk med mangoslaw som sedan följs av grillade kycklingspett med bbq-sås. Det sista grillvänliga receptet är klassiska och saftiga burgare med rostad potatis och syrlig gurkrelish på cornichons. Vill du gå all in på grilltemat kan du lägga potatishalvorna i både recept 2 och 3 i ett foliepaket med lite smör och salt och låta de ligga och gotta sig på grillen medan du gör i ordning hamburgare och kycklingspett. Även grönsakerna till bbq-såsen kan faktiskt läggas i ett foliepaket och grillas varma innan du mixar samman till en slät sås. Hoppas det smakar och lycka till i köket. Mari

  • Chili- och limebakad fisk med mangoslaw

  • Hamburgare med rostade potatishalvor och gurkrelish

  • Grillade kycklingspett med bbq-sås

  • Snabblagad vegochili med mangosalsa och picklad rödlök

Ladda hem menyn för vecka 26 (pdf)

Meny & recept vecka 27

Hej! Vi har en härligt somrig vecka framför oss här i Inspirationskassen. Först ut hittar du kycklingfilé med en magiskt god potatissallad smaksatt med Västerbottensost. Näst på tur står en festmåltid i form av grillad lax smaksatt med kummin och fänkål serverad med krämiga potatis- och blomkålspaket. Veckans snabba thaigryta har du klar på middagsbordet på bara 20 minuter och är perfekt att svänga ihop en dag när du vill lägga tiden på annat än att stå i köket. Veckan avslutas med hela smakpanelens favorit - Summer vego bowl. En skål fylld av godsaker som rostad sötpotatis, krämig avokado, syrliga granatäpplen och salt halloumi. Hoppas du gillar den lika mycket som vi gör. Lycka till i köket och smakliga måltider! Mari

  • Grillad kycklingfilé med Västerbottensslungad potatissallad

  • Kummin- och fänkålsgrillad laxfilé med potatis- och blomkålspaket

  • Snabb thaigryta med kokosmjölk

  • Summer vego bowl

Ladda hem menyn för vecka 27 (pdf)

Bra att ha hemma v. 26:

Bra att ha hemma v. 27:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst