/ Matkasse / Tastelines Matkasse 2 personer

Tastelines Matkasse 2 personer

Tastelines Matkasse 2 personer
199:-* Max 1/köp
Pris 199,00 kr
Ord.pris 499,00 kr
Jmf pris 199,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Matkasse 2 personer
Tastelines Matkasse för 2 personer innehåller fyra goda, hälsosamma och inspirerande recept anpassade för två personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa det mindre hushållet med två snabblagade och två inspirerande rätter.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att om du beställer en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 4

Hej! Vi har en riktigt härlig vecka framför oss här i matkassen med fyra nya och goda rätter. Först ut på menyn hittar du rödspätta som tillagas i ugnen tillsammans med en grön och örtig salsa verde. Veckan fortsätter sedan med en lättlagad kycklingfilé i krämig och god ostsås tillsammas med ett underbart potatis- och rotselleristomp. Andra halvan av veckan bjuder på riktigt smakrika och goda marockanska köttbullar i kryddig tomatsås för att sedan avslutas med helt magiska Oumphburgare. Oumph, som är ett växtbaserat protein gjort på sojabönor, har verkligen blivit poppis senaste tiden. Det går snabbt och lätt att tillaga och är såklart riktigt gott. Trevlig matlagning! Mari

  • Rödspätta med salsa verde och rostad potatis

  • Kyckling i ostsås med potatis- och rotselleristomp

  • Marockanska köttbullar i kryddig tomatsås

  • Oumphburgare med ingefärspicklad gurka och rödkålsslaw

Ladda hem menyn för vecka 4 (pdf)

Meny & recept vecka 5

Hej! Vi har en härlig vecka framför oss här i matkassen. Du hittar bland annat goda och lättlagade köttbullar i krämig rosmarinsås med kokt potatis. Klassikern kött, sås och potatis slår aldrig fel:) På menyn står även lättlagade kycklingben i smakrik tomatsås med polenta. Polenta, som är ett vanligt tillbehör i norra Italien är gjort på majskorn och passar även utmärkt att servera till olika typer av kötträtter. Vi avslutar på topp med två fräscha rätter i form av halloumiwrap fylld med hummus och härliga grönsaker samt stekt lax med en underbart krämig avokadodipp och ris. Hoppas du blir nöjd med veckans middagar. Trevlig matlagning! Mari

  • Kycklingben i tomatsås med polenta

  • Köttbullar i krämig rosmarinsås

  • Halloumi i wrap med hummus och grönt

  • Stekt lax med avokadodipp

Ladda hem menyn för vecka 5 (pdf)

Bra att ha hemma v. 4:

Bra att ha hemma v. 5:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst