/ Matkasse / Tastelines Matkasse 2 personer

Inspirationskasse 2 Personer

Inspirationskasse 2 Personer
199:-* Max 1/köp
Pris 199,00 kr
Ord.pris 499,00 kr
Jmf pris 199,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Inspirationskasse 2 Personer
Vår Inspirationskasse 2 Personer (tidigare Tastelines Matkasse för 2 personer) innehåller fyra goda, hälsosamma och inspirerande recept anpassade för två personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa det mindre hushållet med två snabblagade och två inspirerande rätter.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att om du beställer en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 17

Hej! På menyn den här veckan har vi bland annat en kycklingwok med sjögräsnudlar signerad Ulrika Davidsson. Ulrika gör just nu ett gästspel i vår Originalkasse och vi ville självklart bjuda på den här goda rätten även i den här kassen. Ulrika är kostrådgivaren som brinner för det hälsosamma köket. Hon har släppt flera böcker inom hälsa och ämnen som GI, LCHF, detox, rawfood och 5:2-metoden. Sjögräsnudlarna i veckans recept är egentligen inte alls nudlar, men ser ut och smakar ungefär som glasnudlar. De är helt gluten- och fettfria och är tillverkade av sjögräset kelp. De blir otroligt goda när man wokar ihop dem med en god marinad och krispiga grönsaker som i veckans recept. Lycka till i köket och smakliga måltider! Mari

  • Torskpaket med potatis, blomkål och grädde

  • Ulrika Davidssons kycklingwok med sjögräsnudlar

  • Stekt lax med sweet chilipasta

  • Rostad primörsallad med buffelmozzarella

Ladda hem menyn för vecka 17 (pdf)

Meny & recept vecka 18

Hej! Välkommen till en härlig vecka som bjuder på flera goda rätter. På menyn hittar du både supergoda fiskbiffar med franska smaker, pressad potatis och ljuvligt brynt smör samt magiska färsbiffar fyllda med krämig getost. Supergoda middagar som garanterat går hem. Smakpanelens favorit den här veckan blev utan tvekan de lättlagade burgarna med pulled pork och pico de gallo. Pico de gallo är en syrlig och fräsch tomatsalsa som verkligen sätter pricken över i:et på denna smarriga rätt. Hoppas att den här middagen blir lika uppskattad hemma i ditt kök. Veckan avslutas med en nyttig och god sallad toppad med räkor, avokado och ägghalvor. Lycka till och smakliga måltider! Mari

  • Franska fiskbiffar med pressad potatis och brynt smör

  • Pulled porkburgare i briochebröd med pico de gallo

  • Gustavs färsbiffar med getost, tzatziki och rostade rotfrukter

  • Räksallad med örtvinägrett

Ladda hem menyn för vecka 18 (pdf)

Bra att ha hemma v. 17:

Bra att ha hemma v. 18:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst