/ Matkasse / Tastelines Matkasse 2 personer

Inspirationskasse 2 Personer

Inspirationskasse 2 Personer
399:-* Max 1/köp
Pris 399,00 kr
Ord.pris 499,00 kr
Jmf pris 399,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Inspirationskasse 2 Personer
Vår Inspirationskasse 2 Personer (tidigare Tastelines Matkasse för 2 personer) innehåller fyra goda, hälsosamma och inspirerande recept anpassade för två personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa det mindre hushållet med två snabblagade och två inspirerande rätter.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att om du beställer en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 30

Hej! Välkommen till en ny och inspirerande vecka med vår matkasse. Först ut har vi en sambalkyckling med sotad paprika och salladslök signerad vår tidigare gästkock Jennie Walldén. En lättlagad och supergod rätt som fick full pott vid provlagningen. Hoppas du gillar den lika mycket som vi gör:) Resten av veckan bjuder på spaghetti bolognese i ny tappning, en cajungrillad lax med ett krämigt sötpotatismos och sist men inte minst en snabblagad chili med salsa och picklad rödlök. Hoppas du blir nöjd med veckans middagar och lycka till i köket! Trevlig matlagning! Mari

  • Jennie Walldéns sambalkyckling med sotad paprika och salladslök

  • Korv bolognese

  • Cajungrillad lax med sötpotatismos och salsa

  • Snabblagad chili med salsa och picklad rödlök

Ladda hem menyn för vecka 30 (pdf)

Meny & recept vecka 31

Hej! Välkommen till en ny vecka fylld av härliga och inspirerande middagar. En lättlagad, snabb och krämig pasta med kyckling och dragon får inleda den här sommarveckan. Perfekt att svänga ihop en dag när tiden är knapp. Vi fortsätter sedan med en riktigt fräsch rätt där de asiatiska smakerna fått sätta sin prägel på den goda köttfärsen. Servera den sedan i ett krispigt salladsblad och toppa med en frisk limepicklad rödkål, en riktig hit:) Resten av veckan bjuder på en underbar vegorätt med bakad aubergine, fetaost och granatäpple och avslutas med smakpanelens favorit - stekt lax med granatäppelsallad och rostad blomkålshummus. Hoppas du blir nöjd med veckans middagar. Trevlig matlagning! Mari

  • Dragonkyckling med pasta

  • Asiatisk färsfräs i salladsblad med limepicklad rödkål

  • Bakad aubergine med fetaost och granatäpple

  • Stekt lax med granatäppelsallad och rostad blomkålshummus

Ladda hem menyn för vecka 31 (pdf)

Bra att ha hemma v. 30:

Bra att ha hemma v. 31:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst