/ Matkasse / Familjekasse 3 dagar

Familjekasse 3 dagar

Familjekasse 3 dagar
299:-* Max 1/köp
Pris 299,00 kr
Ord.pris 609,00 kr
Jmf pris 299,00 kr/st
st

Betyg:

* Prova-på-priset gäller första leverans vid tecknande av abonnemang. Max en gång per kund och matkasse.

Familjekasse 3 dagar
Vår Familjekasse 3 dagar (tidigare Tastelines 3-dagarskasse/Barnkasse) är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Familjekasse 3 dagar består av tre riktigt goda, näringsrika och varierande rätter som faller både stora och små i smaken. Kassen innehåller två stycken lättlagade och snabba recept samt ett lite mer inspirerande recept som hela familjen kan laga och njuta av. Varje recept är anpassat efter 4 personer.

Maten lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Allergi i familjen?
I vår allergenförteckning kan du läsa om vilken typ av allergena varor som kan förekomma i matkassen.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 8

Hej! Vi startar igång en ny vecka med saftiga kycklingbiffar smaksatta med chili, koriander och lime tillsammans med nudlar och världens kanske enklaste, men oj så goda mangosalsa. En härligt fräsch och lättlagad rätt. Köttfärsgratäng med blomkål och mozzarella får ta plats på menyn igen. Med sitt låga GI-värde och goda smak har den blivit riktigt poppis och klickas hem flitigt från vår receptsida. Vi vill gärna att du går in på mathem.se/recept och betygsätter rätterna här i matkassen. På så vis ser vi vad våra kunder gillar och skapar sedan nya rätter utifrån det. Vi fortsätter veckan med stekt lax med pestodressad potatissallad som är lika god som lättlagad. Kokar du dessutom potatisen en dag i förväg så har du en middag på knappa 10 min. Trevlig matlagning! Mari

  • Kycklingfärsbiffar med mangosalsa och nudlar

  • Köttfärs- och zucchinigratäng med blomkål och mozzarella

  • Stekt lax med pestodressad potatissallad

Ladda hem menyn för vecka 8 (pdf)

Meny & recept vecka 9

Hej! Vi har en helt fantastisk vecka framför oss med flera inspirerande rätter på menyn. Vi inleder med parmesanslungad svartkål med stekt kyckling och rostad potatis följt av en mustig köttfärssoppa med mjukt bröd och fetaostkräm. Soppan kan med fördel kokas ihop en dag i förväg. Den blir bara godare av att stå till sig lite. Blomkål, blomkål, blomkål. Vi älskar denna härliga kål som går att variera i det oändliga. Den är lika nyttig som god och i veckans recept så får du ugnsrosta den med brynt smör och servera med riven ost och hackade mandlar. Helt ljuvliga smakkombinationer. Lycka till i köket och smakliga måltider. Trevlig matlagning! Mari

  • Parmesanslungad svartkål med stekt kyckling och rostad potatis

  • Köttfärssoppa med mjukt bröd och fetaostkräm

  • Smörstekt torskrygg med ugnsbakad blomkål

Ladda hem menyn för vecka 9 (pdf)

Bra att ha hemma v. 8:

Bra att ha hemma v. 9:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst