/ Matkasse / Tastelines Matkasse 2 personer

Inspirationskasse 2 Personer

Inspirationskasse 2 Personer
199:-* Max 1/köp
Pris 199,00 kr
Ord.pris 499,00 kr
Jmf pris 199,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Inspirationskasse 2 Personer
Vår Inspirationskasse 2 Personer (tidigare Tastelines Matkasse för 2 personer) innehåller fyra goda, hälsosamma och inspirerande recept anpassade för två personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa det mindre hushållet med två snabblagade och två inspirerande rätter.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att om du beställer en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 13

Hej! Välkomna till en helt fantastisk italiensk vecka här i matkassen. Vi har två magiska recept från vår gästkock Elvio Milleri på menyn. Chilitagliatelle al´ ouvo med torsk i tomatsås och briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling. Elvio växte upp på familjens gård i Umbrio i Italien. Bland grytor, lokala råvaror och långa traditioner lagades det fantastiska rätter i familjens kök. Elvio flyttade som 20-åring till Köpenhamn och 1983 öppnade han sin restaurang Era Ora som tilldelats Michelinstjärnan hela 21 år i rad. 1988 grundade Elvio företaget Il Fornaio där ekologiskt nybakat bröd stod i fokus. Nu har vi glädjen att få presentera flera fina råvaror och recept med hjärta för de enkla, naturliga och fina smakerna i det italienska köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Chilitagliatelle al ´ ouvo med torsk i tomatsås

  • Italienska köttbullar i tomatsås med basilikarostad potatis

  • Briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling

  • Grönsaksfritatta med ricottapesto och bruschetta

Ladda hem menyn för vecka 13 (pdf)

Meny & recept vecka 14

Hej! Vi inleder den här aprilveckan med en supersnabb och god pasta som du har på middagsbordet på dryga 20 minuter. Stekt kyckling, krämig ädelost och frisk citron får sätta smak på den här lättlagade rätten. Veckan fortsätter sedan med en vegorätt med influenser från asien. Härliga grönsaker som blomkål och broccoli smaksätts med godsaker som ingefära, soja, kokos och lime. En riktigt härlig kombination som passar perfekt tillsammans med tofu och ris. Mums! Veckan avslutas med smakpanelens favorit - kokospanerad spätta med frisk mangosalsa och blomkålsris. Fräscht, nyttig och vansinnigt gott! Lycka till i köket och smakliga måltider. Trevlig matlagning! Mari

  • Kyckling med pasta och ädelost

  • Yam Tofu

  • Nötfärsburgare i pitabröd med ädeloströra

  • Kokospanerad spätta med mangosalsa och blomkålsris

Ladda hem menyn för vecka 14 (pdf)

Bra att ha hemma v. 13:

Bra att ha hemma v. 14:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst