/ Matkasse / Tastelines matkasse

Originalkasse

Originalkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Originalkasse
Vår Originalkasse (tidigare Tastelines Matkasse) innehåller fem goda, hälsosamma och snabblagade recept anpassade för fyra personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa hela familjen, stora som små, men för de som föredrar riktigt enkla och barnvänliga smaker har vi också en särskilt anpassad barnkasse.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 26

Hej! Vi fortsätter på det underbara temat grill här i matkassen och du hittar hela tre stycken recept denna vecka som passar perfekt över glödande kol. Först ut är en saftig burgare med rostad potatis och syrlig gurkrelish på cornichons. Det följs sedan av chili- och limebakad fisk med mangoslaw och sist ut på menyn har vi grillade kycklingspett med bbq-sås. Vill du gå all in på grilltemat kan du lägga potatishalvorna i både recept 1 och 3 i ett foliepaket med lite smör och salt och låta de ligga och gotta sig på grillen medan du gör i ordning hamburgare och kycklingspett. Även grönsakerna till bbq-såsen kan faktiskt läggas i ett foliepaket och grillas varma innan du mixar samman till en slät sås. Happy grillning! Mari

  • Hamburgare med rostade potatishalvor och gurkrelish

  • Chili- och limebakad fisk med mangoslaw

  • Grillade kycklingspett med bbq-sås

  • Spansk tortilla med rostad lök och sparrissallad

  • Sommarpasta med chorizo, grönsaker och fetaost

Ladda hem menyn för vecka 26 (pdf)

Meny & recept vecka 27

Hej! Vad sägs om läckerheter som rostad sötpotatis, gyllenstekt halloumi, kryddiga kikärtor, krämig avokado och söta granatäpplen? Allt i en och samma skål som passar perfekt att ta med ut i picknickkorgen. Veckans Summer vego bowl är en riktig fullträff och får vilken köttälskare som helst på fall. Fler godsaker i veckans kasse är en snabblagad köttfärssås med soliga tomater, grillspett på fläskytterfilé med passionssalsa och citronrostad kyckling med örter och potatis. Den kummin- och fänkålsgrillade laxen tillsammans med potatis- och blomkålspaketen är en riktig festmåltid och fick hela smakpanelen att jubla vid provlagningen. Trevlig matlagning! Mari

  • Krämig köttfärssås med soliga tomater

  • Grillspett på fläskytterfilé med passionssalsa

  • Kummin- och fänkålsgrillad laxfilé med potatis- och blomkålspaket

  • Summer vego bowl

  • Citronrostad kyckling med örter, potatis och hoummus

Ladda hem menyn för vecka 27 (pdf)

Bra att ha hemma v. 26:

Bra att ha hemma v. 27:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst