/ Matkasse / Tastelines matkasse

Originalkasse

Originalkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Originalkasse
Vår Originalkasse (tidigare Tastelines Matkasse) innehåller fem goda, hälsosamma och snabblagade recept anpassade för fyra personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa hela familjen, stora som små, men för de som föredrar riktigt enkla och barnvänliga smaker har vi också en särskilt anpassad barnkasse.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 13

Hej! Välkomna till en helt fantastisk italiensk vecka här i matkassen. Vi har tre magiska recept från vår gästkock Elvio Milleri på menyn. Chilitagliatelle al´ ouvo med torsk i tomatsås, briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling samt black rice risotto med zucchini, fänkål och gorgonzola. Elvio växte upp på familjens gård i Umbrio i Italien. Bland grytor, lokala råvaror och långa traditioner lagades det fantastiska rätter i familjens kök. Elvio flyttade som 20-åring till Köpenhamn och 1983 öppnade han sin restaurang Era Ora som tilldelats Michelinstjärnan hela 21 år i rad. 1988 grundade Elvio företaget Il Fornaio där ekologiskt nybakat bröd stod i fokus. Nu har vi glädjen att få presentera flera fina råvaror och recept med hjärta för de enkla, naturliga och fina smakerna i det italienska köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Italienska köttbullar i tomatsås med basilikarostad potatis

  • Chilitagliatelle al ´ ouvo med torsk i tomatsås

  • Briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling

  • Black rice risotto med zucchini, fänkål och gorgonzola

  • Gorgonzolapizza med grönkål

Ladda hem menyn för vecka 13 (pdf)

Meny & recept vecka 14

Hej! Vi inleder denna aprilvecka med mexikanska enchiladas på menyn. En poppis rätt bland både stora och små. Veckan fortsätter sedan med en snabblagad kycklingpasta med ädelost samt kokospanerad spätta med mangosalsa som blev smakpanelens favorit denna vecka. En storfavorit vi i matkasseteamet har är den thailändska rätten Yam Tofu. En kryddig tofuwok med lime, chili, vitlök, riven kokos och färsk koriander. Tofu som är gjort på sojabönor är en utmärkt vegetabilisk proteinkälla och med sin neutrala smak så har den även blivit populär att tillsätta i smoothie och att göra glass på. Sist ut på menyn bjuds det på en lättlagad frittata med chorizo och tomater. Smakliga måltider och lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Mexikanska enchiladas med gräddfil

  • Kyckling med pasta och ädelost

  • Kokospanerad spätta med mangosås och ris

  • Yam Tofu

  • Chorizofrittata med sallad

Ladda hem menyn för vecka 14 (pdf)

Bra att ha hemma v. 13:

Bra att ha hemma v. 14:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst