/ Matkasse / Tastelines matkasse

Originalkasse

Originalkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Originalkasse
Vår Originalkasse (tidigare Tastelines Matkasse) innehåller fem goda, hälsosamma och snabblagade recept anpassade för fyra personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa hela familjen, stora som små, men för de som föredrar riktigt enkla och barnvänliga smaker har vi också en särskilt anpassad barnkasse.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 8

Hej! Vi har ännu en gång glädjen att få välkomna vår fantastiska gästkock Fredrik Jonsson till matkassen igen. Fredrik gästspelade hösten 2015 och blev mycket populär med sina goda recept. Nu är han tillbaka igen, men med en liten annan matfilosofi än den han hade i sin tid i mästerkocksköket. Efter sitt deltagande i tv-programmet "Du är vad du äter" med ett strikt kost- och träningsschema fick Fredrik upp ögonen för det lite mer hälsosamma köket. Under fem veckor kommer Fredrik att bjuda på ett hälsosamt recept i veckan. Det blir allt från sötpotatismos med kyckling och egen grillkrydda, till en klar fisksoppa och urgoda kycklingbollar. Fredrik använder numera gärna kokosolja som stekfett, vilket är fantastiskt men har du inte kokosolja går det lika bra med oliv- eller rapsolja. Lycka till i köket. Mari

  • Paolos napolitanska köttbullar med pasta

  • Fisk i mild gräddsås med kokt potatis och ärtor

  • Fredrik Jonssons kycklingfilé med grillkrydda och sötpotatismos

  • Fried rice

  • Broccolisoppa med bacon-och pumpakrisp och mjukt bröd

Ladda hem menyn för vecka 8 (pdf)

Meny & recept vecka 9

Hej! Vi har ännu en gång glädjen att få välkomna vår fantastiska gästkock Fredrik Jonsson till matkassen igen. Fredrik gästspelade hösten 2015 och blev mycket populär med sina goda recept. Nu är han tillbaka igen, men med en liten annan matfilosofi än den han hade i sin tid i mästerkocksköket. Efter sitt deltagande i tv-programmet "Du är vad du äter" med ett strikt kost- och träningsschema fick Fredrik upp ögonen för det lite mer hälsosamma köket. Under fem veckor kommer Fredrik att bjuda på ett hälsosamt recept i veckan. Det blir allt från klar fisksoppa med räkor och aioli, till citronbakad lax och urgoda kycklingbollar. Fredrik använder numera gärna kokosolja som stekfett, vilket är fantastiskt men har du inte kokosolja går det lika bra med oliv- eller rapsolja. Lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Fredrik Jonssons fisksoppa på klar buljong med aioli

  • Pastagratäng med grönsallad

  • Rostad kyckling i ugn med grönsaker

  • Fajitas med spicy korv

  • Marockansk auberginesallad med gröna bönor och apelsindressing

Ladda hem menyn för vecka 9 (pdf)

Bra att ha hemma v. 8:

Bra att ha hemma v. 9:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst