/ Matkasse / Tastelines matkasse

Tastelines Matkasse

Tastelines Matkasse
499:-* Lev. mån-lör & sön
Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Matkasse
Tastelines matkasse innehåller fem goda, hälsosamma och snabblagade recept anpassade för fyra personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa hela familjen, stora som små, men för de som föredrar riktigt enkla och barnvänliga smaker har vi också en särskilt anpassad barnkasse.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från Tastelines matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 40

Levereras från lör 1/10

Hej! Sandra Mastio gör sin tredje och sista vecka som gästkock i Tastelines Matkasse. Sandra är vinnare av Sveriges Mästerkock 2015 och idag är hon egenföretagare inom matbranschen med events, föreläsningar och matlagningskurser. Hon brinner för en matlagning där man tar hand om hela råvaran, förenklar och sparar tid i köket. Att använda sig av rester har blivit lite av Sandras signum, hon beskriver sig själv som ganska bekväm i köket och att maten inte får ta för mycket tid. Nu har Sandra skapat recept med just det tänket för er, och jag hoppas att det har uppskattats. Laga lite extra dag ett och få tid över dag två! Vi vill gärna ha feedback på vad ni tycker om recepten och våra gäst- kockar här i matkassen så tveka inte att höra av er till oss. Denna vecka bjuder Sandra på en härlig risotto som du lagar dubbel mängd av och gör gudomligt goda risottobollar av dagen efter. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Gräddpocherad torsk med knaperstekt sidfläsk

  • Kantarellcrêpes

  • Kycklingpasta med örtig ragu

  • Sandras risotto med fänkål och stekt sidfläsk

  • Sandras mozzarellafyllda risottobollar

Ladda hem menyn för vecka 40 (pdf)

Meny & recept vecka 41

Hej! Vi inleder denna höstvecka med en otroligt god fiskrätt som får puttra i grädde tillsammans med skogens guld färska kantareller. Vi toppar den sedan med kryddig pepparrot och fina lingon. Otroligt god smakkombination. Visste du att lingon är ett helt fantastiskt litet bär som visat sig vara en riktigt stark antioxidant med enorma hälsofördelar. T. ex. håller lingon blodsockret på en jämn nivå, minskar sötsuget, motverkar inflammation i kroppen och lindrar vid urinvägsbesvär. En riktig vitaminbomb med stora mängder A, B och C- vitamin samt rik på fosfor, järn, kalium och kalcium. Därför hyllar vi lingon lite extra mycket och använder det i två av veckans recept. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Louise spätta med kantareller och lingon

  • Pasta med nötfärsragu

  • Indisk mangochutneykyckling

  • Höstpytt med lingongräddsås

  • Tomatsoppa med ugnsgrillad baguette med pesto, brieost och skinka

Ladda hem menyn för vecka 41 (pdf)

Bra att ha hemma v. 40:

Bra att ha hemma v. 41:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst