/ Matkasse / Tastelines matkasse

Tastelines Matkasse

Tastelines Matkasse
499:-* Lev. mån-ons, lör & sön
Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Matkasse
Tastelines matkasse innehåller fem goda, hälsosamma och snabblagade recept anpassade för fyra personer. Allt lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Recepten är anpassade för att passa hela familjen, stora som små, men för de som föredrar riktigt enkla och barnvänliga smaker har vi också en särskilt anpassad barnkasse.

Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från Tastelines matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 43

Levereras från lör 22/10

Hej! Hurra! Nu är det äntligen dags att presentera vår nya gästkock Jessica Frej. Jessica är den glada och charmiga kocken som var en av deltagarna i den allra första säsongen av Sveriges mästerkock. Men Jessica kanske är mest känd för sina fyra revolutionerande glutenfria bakböcker som blivit en stor succé på marknaden. Jessica kommer att bjuda på lättlagade och goda recept hämtade från sin senaste kokbok "Fest på 30 min" som du även kan köpa på mathem.se. Först ut i matkassen hittar du en supersnabb pasta med krispig bacon, ärtor och mynta. Fler rätter på menyn är panerad fisk med morotstzatziki, marockanska köttbullar, caesarsallad på halloumi och rostad aubergine samt ugnsgrillade kycklingklubbor med en god och fräsch salsa på avokado och mango. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Panerad fisk med morotstzatziki och kokt potatis

  • Marockanska köttbullar i kryddig tomatsås

  • Jessica Frejs krämiga pasta med mynta

  • Caesarsallad på halloumi och rostad aubergine

  • Ugnsgrillade kycklingklubbor med avokado- och mangosalsa

Ladda hem menyn för vecka 43 (pdf)

Meny & recept vecka 44

Levereras från lör 29/10

Hej! Välkomna till andra veckan med vår nya gästkock Jessica Frej. Jessica är den glada och charmiga kocken som var en av deltagarna i den allra första säsongen av Sveriges mästerkock. Men Jessica kanske är mest känd för sina fyra revolutionerande glutenfria bakböcker som blivit en stor succé på marknaden. Jessica kommer att bjuda på lättlagade och goda recept hämtade från sin senaste kokbok "Fest på 30 min" som du även kan köpa på mathem.se. Denna vecka får vi njuta av en krämig potatis- och jordärtskockssoppa som passar perfekt så här års. Fler rätter på menyn är en snabblagad thaigryta med kokosmjölk, laxbiffar med potatismos och ärtor, en köttfärssås med fetaost, samt en härlig frittata med blomkål som serveras med en jättegod skaldjurstopping. Hoppas det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari

  • Snabb thaigryta med kokosmjöl

  • Laxbiffar med potatismos och ärtor

  • Köttfärssås med pasta och fetaostsmul

  • Blomkålsfrittata med skaldjurstopping

  • Jessica Frejs potatis- och jordärtskockssoppa

Ladda hem menyn för vecka 44 (pdf)

Bra att ha hemma v. 43:

Bra att ha hemma v. 44:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst