/ Matkasse / Tastelines Laktosfria Barnkasse

Barnkasse Laktosfri

Barnkasse Laktosfri
549:-/st * Max 1/köp
Pris 549,00 kr
Ord.pris 849,00 kr
Jmf pris 549,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Barnkasse Laktosfri
Vår Barnkasse Laktosfri (tidigare Tastelines laktosfria Barnkasse) består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Samma goda recept som i vår Barnkasse men med laktosfria produkter. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 17

Hej! Välkommen till en ny vecka som är laddad med fem smarriga recept med fokus på barnvänliga smaker. Vi startar igång veckan med spännande fiskpaket som är fullproppade med godsaker. Paketen är både roliga och lätta att göra och barnen kommer säkert vilja hjälpa till att montera ihop dem. Om du har möjlighet går det alldeles utmärkt att koka potatisen en dag i förväg så sparar du lite tid. Veckan fortsätter med en lättlagad och snabb korvpanna med ris. En perfekt rätt när tiden är knapp. Klassikern ryssröra i pitabröd är tredje rätten på menyn och kommer säkert bli uppskattad av hela familjen. En galet snabb lax med sweet chilipasta samt kyckling i ugn med avokadokräm är sista rätterna på menyn. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket! Trevlig matlagning! Mari

  • Spännande torskpaket med potatis, blomkål och grädde

  • Korvpanna med ris och barnens favoriter

  • Ryssröra i pitabröd

  • Stekt lax med sweet chilipasta

  • Kyckling i ugn med avokadokräm och rostad potatis

Ladda hem menyn för vecka 17 (pdf)

Meny & recept vecka 18

Hej! Vi kickar igång veckan med smarriga chicken tacos med mangosalsa. Underbar rätt som sätter guldkant på vardagen. Att göra egen tacokrydda är både lätt och supergott. Veckan fortsätter med en klassisk lasagne som är en favorit bland både stora och små. Lasagne är en rätt man aldrig blir trött på. Den här varianten är extra krämig och god - precis som en bra lasagne ska vara! Menyn fortsätter med en ostgratinerad fisk samt en snabb kokosdoftande thaigryta. Veckan avslutas med lättlagade quinoaburgare med grillad majs och klyftpotatis. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Chicken taco med mangosalsa

  • Klassisk lasagne

  • Ostgratinerad fisk

  • Kokosdoftande thaigryta

  • Quinoaburgare med grillad majs och klyftpotatis

Ladda hem menyn för vecka 18 (pdf)

Bra att ha hemma v. 17:

Bra att ha hemma v. 18:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst