/ Matkasse / Tastelines ekologiska 3-dagarskasse

Tastelines Ekologiska 3-dagarskasse

Tastelines Ekologiska 3-dagarskasse
429:-* Lev. tis-ons
Max 1/köp
Denna vara är ekologisk
Pris 429,00 kr
Ord.pris 729,00 kr
Jmf pris 429,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Ekologiska 3-dagarskasse
Tastelines ekologiska 3-dagarskasse består av tre favoritrecept från vår populära 5-dagarskasse. Recepten lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer från Sverige och i vår ekologiska matkasse är dessutom merparten av innehållet ekologiskt.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 43

Levereras från tis 23/10

Hej! Hurra! Nu är det äntligen dags att presentera vår nya gästkock Jessica Frej. Jessica är den glada och charmiga kocken som var en av deltagarna i den allra första säsongen av Sveriges mästerkock. Men Jessica kanske är mest känd för sina fyra revolutionerande glutenfria bakböcker som blivit en stor succé på marknaden. Jessica kommer att bjuda på lättlagade och goda recept hämtade från sin senaste kokbok "Fest på 30 min" som du även kan köpa på mathem.se. Först ut i matkassen hittar du en supersnabb pasta med krispig bacon, ärtor och mynta. Fler rätter på menyn är panerad fisk med morotstzatziki och kokt potatis samt marockanska köttbullar i kryddig tomatsås. Hoppas att det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Panerad fisk med morotstzatziki och kokt potatis

  • Marockanska köttbullar i kryddig tomatsås

  • Jessica Frejs krämiga pasta med mynta

Ladda hem menyn för vecka 43 (pdf)

Meny & recept vecka 44

Levereras från tis 1/11

Hej! Välkomna till andra veckan med vår nya gästkock Jessica Frej. Jessica är den glada och charmiga kocken som var en av deltagarna i den allra första säsongen av Sveriges mästerkock. Men Jessica kanske är mest känd för sina fyra revolutionerande glutenfria bakböcker som blivit en stor succé på marknaden. Jessica kommer att bjuda på lättlagade och goda recept hämtade från sin senaste kokbok "Fest på 30 min" som du även kan köpa på mathem.se. Denna vecka får vi njuta av en krämig potatis- och jordärtskockssoppa som passar perfekt så här års. Fler rätter på menyn är en snabblagad thaigryta med kokosmjölk och laxbiffar med potatismos och ärtor. Hoppas det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Snabb thaigryta med kokosmjölk

  • Laxbiffar med potatismos och ärtor

  • Jessica Frejs potatis- och jordärtskockssoppa

Ladda hem menyn för vecka 44 (pdf)

Bra att ha hemma v. 43:

Bra att ha hemma v. 44:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst