/ Matkasse / Tastelines ekologiska 3-dagarskasse

Tastelines Ekologiska 3-dagarskasse

Tastelines Ekologiska 3-dagarskasse
379:-* Lev. tis-fre
Denna vara är ekologisk
Pris 379,00 kr
Ord.pris 679,00 kr
Jmf pris 379,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Ekologiska 3-dagarskasse
Tastelines ekologiska 3-dagarskasse består av tre favoritrecept från vår populära 5-dagarskasse. Recepten lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer från Sverige och i vår ekologiska matkasse är dessutom merparten av innehållet ekologiskt.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 31

Hej! På menyn hittar du frasiga hönsfärsburgare med currymajjo. Testa att göra miniburgare som på bilden om du verkligen vill överraska kidsen vid middagsbordet, eller låt barnen göra sina egna burgare. Den milda och lena laxgrytan doftar lika gott som den smakar och var försiktigt så att inte laxen kokar utan låt den bara sjuda lite lätt för bästa smak. Veckan avslutas med en god gammal klassiker i form av hasselbackspotatis som du serverar med färskostgratinerad fläskytterfilé. Trevlig matlagning! Mari

  • Frasiga hönsfärsburgare med currymajjo

  • Mild och len laxgryta med mjukt bröd

  • Hasselbackspotatis med färskostgratinerad fläskytterfilé

Ladda hem menyn för vecka 31 (pdf)

Meny & recept vecka 32

Vi inleder denna augustivecka med en riktigt lättlagad och god middag. En krämig kycklinggratäng med smak av dijonsenap, tomat och basilika. Servera couscous eller bulgur till, eller varför inte lite quinoa. Veckan fortsätter med stekt bratwurst med en supergod och krämig risoni med sojabönor. Risoni är ett litet pastagryn som liknar ris till utseendet och passar perfekt när man vill laga till en snabb risottoliknade rätt. Sist ut på menyn så har vi chipotlegratinerad lax i ugn med lättkokta grönsaker. Hoppas att det ska smaka.

  • Kycklinggratäng med tomat och basilika

  • Krämig risoni med sojabönor och bratwurst

  • Chipotlegratinerad lax i ugn med lättkokta grönsaker

Ladda hem menyn för vecka 32 (pdf)

Bra att ha hemma v. 31:

Bra att ha hemma v. 32:

Specialerbjudanden

 

14,95 kr/st
Jmf.pris 49,83 kr/l
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.