/ Matkasse / Tastelines ekologiska 3-dagarskasse

Ekologisk Matkasse 3 dagar

Ekologisk Matkasse 3 dagar
429:-* Max 1/köp
Denna vara är ekologisk
Pris 429,00 kr
Ord.pris 729,00 kr
Jmf pris 429,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Ekologisk Matkasse 3 dagar
Ekologisk Matkasse 3 dagar (tidigare Tastelines Ekologiska 3-dagarskasse) består av tre favoritrecept från vår populära 5-dagarskasse. Recepten lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer från Sverige och i vår Ekologiska Matkasse är dessutom merparten av innehållet ekologiskt.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 22

Hej! Vi kickar igång denna sista majvecka med smarriga och barnvänliga biffar med morotstzatziki och kokt potatis. Jag älskar att smaksätta färsbiffar med allt möjligt. Allt ifrån morötter, broccolismul, rostad lök, olika ostar, örter till rivet äpple som i veckans recept. Det är kul att laborera fram olika smaker och på köpet får man i de kräsnaste familjemedlemmarna lite av varje från kostcirkeln. Till de goda fiskfrallorna kan jag rekommendera att koka en potatis till ärtpurén dagen innan så går det lite smidigare att tillreda middagen. Vi avslutar denna vecka med Jessica Frejs krämiga pasta med mynta, gröna ärtor och bacon. Lycka till och smakliga måltider. Mari

  • Äppelbiffar med morotstzatziki och kokt potatis

  • Fiskfralla med ärtpuré och dilldipp

  • Jessica Frejs krämiga pasta med mynta

Ladda hem menyn för vecka 22 (pdf)

Meny & recept vecka 23

Hej! Till förmån för Musikhjälpen auktionerade vi i december ut möjligheten att få vara med som gästkock i våra matkassar. Det blev ett otroligt fint engagemang och nu har vi det stora nöjet att få presentera vår vinnare Märta Kalmaru! Märta bjuder denna vecka på en fantastisk god vårsallad med kryddiga kikärtor och fetaost. -Jag är lite av en junkie när det kommer till kokböcker och matpoddar, även om jag oftast gör min egen tolkning av recepten. Jag höftar hellre än att plocka fram teskedsmåttet, säger Märta och tillägger att det var en utmaning att skriva exakta måttenheter till matkassen när hon var här och provlagade sitt recept tillsammans med mig. Märta älskar att laga och äta grönt. Hon ser kött, fisk eller kyckling som ett tillbehör. Hennes favoriter är morot, lök och fänkål. De är lätta att variera och ändrar smak efter tillagningssätt. - Godast (och trevligast) blir det när man kan grilla dem! poängterar Märta med ett leende. Trevlig matlagning! Mari

  • Somrig spaghetti bolognese

  • Chicken tikka med ingefärsrostade bönor

  • Märtas ljumna vårsallad med kryddiga kikärtor och fetaost

Ladda hem menyn för vecka 23 (pdf)

Bra att ha hemma v. 22:

Bra att ha hemma v. 23:

Specialerbjudanden

 

25,95 kr/st
15,00 kr/st
Jmf.pris 33,33 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst