/ Matkasse / Tastelines ekologiska 3-dagarskasse

Tastelines ekologiska 3-dagarskasse

Tastelines ekologiska 3-dagarskasse
379:-* Lev. tis-fre
Denna vara är ekologisk
Pris 379,00 kr
Ord.pris 679,00 kr
Jmf pris 379,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Ekologiska 3-dagarskasse
Tastelines ekologiska 3-dagarskasse består av tre favoritrecept från vår populära 5-dagarskasse. Recepten lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer från Sverige och i vår ekologiska matkasse är dessutom merparten av innehållet ekologiskt.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 22

Hej! Vi inleder med saftiga och goda färsbiffar från Pontus Frithiof. Tillsammans med couscous toppad med melon och grillad halloumi samt en frisk yoghurtdipp med mynta blir det en riktig festmåltid så här i början av en härlig matvecka. Vi fortsätter med en matig couscoussallad med salami och mozzarella som aldrig slår fel så här års. En perfekt picknickrätt som lätt kan förberedas en dag i förväg för att sedan tas med ut i det gröna. Smarriga laxbiffar med rostad potatis, kålsallad och Västerbottensdipp får avsluta denna vårvecka. Hoppas att det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari

  • Pontus färsbiffar med halloumi- och meloncouscous

  • Couscoussallad med salami, mozzarella och persiljefräst grönt

  • Laxbiffar med rostad potatis, kålsallad och västerbottensdipp

Ladda hem menyn för vecka 22 (pdf)

Meny & recept vecka 23

Hej! Vi inleder denna vårvecka med stekt torsk med pepparrot, ärtpuré och brynt smör. Vår gästkock Pontus Frithiof slår på stort och bjuder på en riktig kick ass burgare som han själv kallar den för. En burgare extra allt med smält ost, krispig bacon, grönsaker och krämiga pickles slår väl aldrig fel. Är du grillsugen så passar både burgare, bacon och bröd perfekt över glödande kol. Även den grillade fläskytterfilén gör sig god på grillen och tillsammans med den krämiga potatis- och kronärtskockssalladen så blir det en riktig festmåltid. Trevlig matlagning! Mari

  • Stekt torsk med pepparrot, brynt smör och ärtpuré

  • Krämig potatis- och kronärtskockssallad med grillad fläskytterfilé

  • Pontus Frithiofs kick ass burger

Ladda hem menyn för vecka 23 (pdf)

Bra att ha hemma v. 22:

Bra att ha hemma v. 23:

Specialerbjudanden

Sverige

39,95 kr/st
Jmf.pris ca 66,58 kr/kg
st

 

69,95 kr/st
Jmf.pris 139,90 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.