/ Matkasse / Tastelines Cleanse-program 7 dagar

Tastelines Cleanse-program 7 dagar

Tastelines Cleanse-program 7 dagar
Denna vara är ekologisk Denna vara är glutenfri
Pris 1 695,00 kr
Jmf pris 1 695,00 kr/st
st

Betyg:

Tastelines Cleanse-program 7 dagar

Med Tastelines Cleanse-program får du recept och ingredienser för sju dagar anpassade för en person. Programmet innehåller frukost, lunch, middag, 2 mellanmål och kvällste. Måltiderna är baserade på färska grönsaker, frukt, bär, frön, nötter, färska örter, alger, groddar, renande juicer, rawfood-barer och mycket gott som får kroppen att må bra. Rätterna består till största del av raw food kost.

Recepten är framtagna av Mari Bergman, utbildad kock och näringsterapeut med menyteam.

Det finns flera fördelar med att genomgå en cleanse. Målet med vårt program är att du ska känna dig friskare, piggare, gladare och lättare i kroppen efter din cleansevecka.

Med i receptbladet får du mycket information och tips som är bra att veta under veckans gång.

För att kunna laga recepten så enkelt som möjligt så rekommenderar vi att du har en matberedare och gärna en blender hemma.

Förbered dig gärna tre dagar innan du startar din cleanse genom att minska ner på, eller allra helst undvika kött, kyckling, vit pasta och ris, mejeriprodukter, socker, alkohol, koffein och nikotin för bästa resultat. Njut istället av fräscha sallader, ugnsstekta grönsaker, fisk, grönsaksgrytor och soppor.

Vid köp av Tastelines Cleanse-program från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Denna kasse måste bokas 3 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka din beställning av Tastelines Cleanse-program, måste det dock ske senast 2 dagar innan leverans.


Allergi i familjen? I vår allergenförteckning kan du läsa om vilken typ av allergena varor som kan förekomma i matkassen.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 1

Hej! Vad roligt att du har valt att göra Tastelines Cleanse-program. Du har en spännande vecka framför dig med mycket härliga grönsaker, frukter, bär och nötter på menyn som kommer att göra både kropp och knopp pigg och glad. Kosten i din Cleanse kommer till största del bestå av rawfood. Men vad är egentligen rawfood? Jo rawfood är råvaror som inte har upphettats till mer än 42-47 grader C. På svenska kallas det även för råkost eller levande föda. Det är en kost baserad på frukter, grönsaker, frön, nötter, alger och oljor. Man använder sig även av groddar, superfoods, bär, svampar och örter. Livsmedel som hettas upp tappar viktiga näringsämnen. När man äter råvaror i sitt naturliga tillstånd innebär det mer näring och ett bättre upptag i kroppen. Det finns flera fördelar med att äta mat som inte upphettats. Bland annat blir man friskare, piggare, får mer energi, bättre sömn och perfekt matsmältning. Lycka till! Mari Bergman/kock och näringsterapeut, med menyteam.

  • Ex. frukost: Chiapudding med färska bär och mandelmjölk och ingefärste

  • Ex. mellanmål 1: Rödbetsjuice

  • Ex. lunch: Raw paprika- och ingefärssoppa med frökex och nötsmör

  • Ex. mellanmål 2: Raw chokladbrownie

  • Ex. middag: Veggie burger med raw tabbouleh kryddig tomatsås

  • Ex. kvällste: Cleanse-te

Bra att ha hemma v. 1:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst