/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Barnkasse

Barnkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Barnkasse
Vår Barnkasse (tidigare Tastelines Barnkasse) består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 31

Hej! Nu är det en dags för en ny vecka med Barnkassen. Vi har en härlig meny framför oss med fem smarriga och barnvänliga recept. Gräddpocherad torsk med knaperstekt bacon är först ut. Fisken ska sakta sjuda i grädden vilket gör den extra saftig och len i smaken. Precis så som man vill att fisken ska vara. Veckan fortsätter med köttfärsburritos med tomat- och avokadosallad. Om avokadon är hård vid leveransen kan man förvara den tillsammans med äpplen så mognar den snabbare. Kycklingpasta med örtig ragu samt krämig tacokorv är två snabba rätter denna vecka som är bra när du vill lägga din tid på annat. Sist ut är en krispig kyckling med curryrostade rotfrukter. Hoppas att det ska smaka! Trevlig matlagning! Mari

  • Gräddpocherad torsk med knaperstekt bacon

  • Krämiga köttfärsburritos med tomat- och avokadosallad

  • Kycklingpasta med örtig ragu

  • Krämig tacokorv med majs och gröna ärtor

  • Krispig kyckling med curryrostade rotfrukter och sweet chilisås

Ladda hem menyn för vecka 31 (pdf)

Meny & recept vecka 32

Välkommen till en ny vecka med Barnkassen. Menyn innehåller fem smarriga recept som vi hoppas att hela familjen kommer att uppskatta. Vi kickar igång veckan med köttfärsbiffar med rostad potatis. Biffarna innehåller rivna morötter vilket gör dem extra saftiga och goda. Veckan fortsätter med frasig fisk som serveras i tunnbröd med potatisstomp. Använd gärna pankoströbröd så blir fisken så där härligt krispig, men det funkar även med vanligt strödbröd. Menyn bjuder även på en spännande variant av bolognese med korv och smakrik tomatsås. Denna rätt blev smakpanelens absoluta favorit. Cajungrillad lax med sötpotatismos och salsa får avsluta veckan. Smakliga måltider och lycka till i köket! Trevlig matlagning! Mari

  • Köttfärsbiffar med rostad potatis och äppeltzatziki

  • Tunnbrödsrulle med frasig fisk och potatisstomp

  • Ostgratinerad Kyckling med rårivna morötter

  • Korv bolognese

  • Cajungrillad lax med sötpotatismos och salsa

Ladda hem menyn för vecka 32 (pdf)

Bra att ha hemma v. 31:

Bra att ha hemma v. 32:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst