/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Barnkasse

Barnkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Barnkasse
Vår Barnkasse (tidigare Tastelines Barnkasse) består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 13

Hej! Välkommen till vår italienska vecka som innehåller fem smarriga recept på menyn. Rätterna denna vecka är inspirerade av det italienska köket med smaker som tomat, vitlök, basilika, persilja och oregano. Italienska köttbullar i tomatsås med basilikarostad potatis är först ut på menyn. Köttbullarna ska puttra i en god mustig tomatsås och serveras med rostade klyftpotatisar. Veckan fortsätter med tagliatelle polpa di pomodoro med torsk som är en pasta med tomatsås med smak av basilika. Den Italienska kycklinglasagnen är verkligen barnens favorit. Lasagnen är smaksatt med en pestosås som gör den extra krämig och god. Veckan avslutas med en potatisfrittata med grönsakssalsa. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket! Trevlig matlagning! Mari

  • Italienska köttbullar i tomatsås med basilikarostad potatis

  • Chilitagliatelle al ´ ouvo med torsk i tomatsås

  • Italiensk kycklinglasagne med pesto

  • Kycklingkorv med paprikasås och kokt potatis

  • Italiensk potatisfritatta med grönsakssalsa

Ladda hem menyn för vecka 13 (pdf)

Meny & recept vecka 14

Hej! Nu är det dags för en ny vecka med barnkassen. Veckan är laddad med smarriga recept som vi hoppas att hela familjen kommer tycka om. Mexikanska enchiladas som är först ut på menyn är verkligen en favorit som vi hoppas att ni kommer uppskatta. Andra rätten på menyn är en snabb och lättlagad rätt som går på ett kick att laga ihop. Fetaosten gör såsen extra krämig och god, men vill man går det alldeles utmärkt att servera fetaosten i en skål vid sidan om. Veckan fortsätter med stekta fläskkotletter med sky, rostad potatis och varma äpplen. Skysåsen är enkel att tillaga och passar utmärkt till de goda kotletterna. Kokospanerad spätta med mangosås och ris är en annan favorit denna vecka. Den krispiga spättan och den friska mangosåsen kompletterar varandra perfekt och kommer säkert uppskattas av de små. Lycka till i köket! Trevlig matlagning! Mari

  • Mexikanska enchiladas med gräddfil

  • Kycklingpasta med citron och fetaost

  • Stekta fläskkotletter med sky, rostad potatis och varma äpplen

  • Kokospanerad spätta med mangosås och ris

  • Falafel med raw tomatsås och krispig gurksallad

Ladda hem menyn för vecka 14 (pdf)

Bra att ha hemma v. 13:

Bra att ha hemma v. 14:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst