/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Barnkasse

Barnkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Barnkasse
Vår Barnkasse (tidigare Tastelines Barnkasse) består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 22

Hej! Välkommen till denna härliga vårvecka som är laddad med nya barnvänliga recept som vi hoppas att hela familjen kommer att uppskatta. Saftiga äppelbiffar med morotstzatziki och kokt potatis är första rätten på menyn. Tzatzikin med morötter är lättlagad och supergod och passar att servera till det mesta. Morötterna ger dessutom tzatzikin en underbar färg. Veckan fortsätter med smarriga fiskfrallor med ärtpuré och dilldipp, en vårig pyttipanna med stekt ägg samt en pastasallad med pesto och mozzarella som går på ett kick att laga ihop. Veckan avslutas med kaneldoftande kyckling i ugn med apelsinyoghurt. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Äppelbiffar med morotstzatziki och kokt potatis

  • Fiskfralla med ärtpuré och dilldipp

  • Vårpyttipanna med stekt ägg och rödbetor

  • Pastasallad med pesto och mozzarella

  • Kaneldoftande kyckling i ugn med apelsinyoghurt

Ladda hem menyn för vecka 22 (pdf)

Meny & recept vecka 23

Hej! Nu är det dags för en ny vecka med Barnkassen. Denna vecka är fullproppad med smarriga recept som vi hoppas att hela familjen kommer att gilla. Först ut på menyn har vi en somrig spaghetti bolognese med smak av citrus och färska cocktailtomater. Veckan fortsätter med chicken tikka som är en indisk kycklinggryta med milda goda smaker. Grytan serveras med ris och ingefärsrostade haricots verts. Om man vill skippa ingefäran går det alldeles utmärkt. Stekta fläskkotletter med en frisk och somrig melonsalsa är tredje rätten på menyn. Är grillen framme? I så fall blir det supergott att grilla fläskkotletterna på den. Veckan avslutas med en barnvänlig vårsallad med grillade majskolvar. Hoppas att det ska smaka! Trevlig matlagning! Mari

  • Somrig spaghetti bolognese

  • Chicken tikka med ingefärsrostade bönor

  • Stekta fläskkotletter med melonsalsa och rostad potatis

  • Ostgratinerad lax med spaghetti

  • Märtas ljumna vårsallad med grillade majskolvar

Ladda hem menyn för vecka 23 (pdf)

Bra att ha hemma v. 22:

Bra att ha hemma v. 23:

Specialerbjudanden

 

25,95 kr/st
15,00 kr/st
Jmf.pris 33,33 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst