/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Tastelines Barnkasse

Tastelines Barnkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Barnkasse
Tastelines Barnkasse består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 4

Hej! Välkommen till en ny vintervecka med Tastelines barnkasse! Denna vecka kommer vi bjuda på en trevlig blandning av rätter som faller både stora och små i smaken. Vi startar igång med smarrig rödspätta som är bakad i ugnen med salsa verde. Spättan serveras med rostad potatis och krispiga sugar snaps. Andra rätten på menyn är en snabb och lättlagad köttfärssås med ris och grönsaker. En perfekt rätt när man vill lägga sin tid på annat. Veckan fortsätter med kyckling i krämig ostsås samt pasta all'Amatriciana. Pasta all’Amatriciana är en rätt med sitt ursprung i den italienska byn Amatrice som ligger nordost om Rom. Rätten är enkel men samtidigt otroligt smakrik och god. Med ingredienser som knaperstekt bacon, tomat, pasta och ost kan det inte bli annat än gott. Smakliga måltider! Trevlig matlagning! Mari

  • Rödspätta med salsa verde och rostad potatis

  • Krämig köttfärssås med ris och grönsaksplock

  • Kyckling med ostsås och potatis

  • Pasta all’Amatriciana

  • Karl Alfred-plättar med rårörda lingon

Ladda hem menyn för vecka 4 (pdf)

Meny & recept vecka 5

Hej! Nu är det dags för en ny vecka med fem smarriga och barnvänliga recept på menyn. Veckan är laddad med goda, lättlagade och snabba rätter som vi hoppas att hela familjen kommer att njuta av. Mumsiga köttbullar med tabbouleh är först ut. Tabbouleh är en klassisk persiljesallad från Libanon som ofta innehåller persilja, färska tomater, olivolja, couscous och kryddor. Vår Tabbouleh är en enkel variant med smaker som passar både stora och små. Veckan fortsätter med fetaostgratinerad fläskytterfilé med klyftpotatis, en stekt lax med avokadodipp samt kycklingben i tomatsås. Kycklingbenen sköter sig själv i ugnen vilket passar perfekt när man vill lägga sin tid på annat. Sista rätten på menyn är grillade rotfrukter med stekt halloumi. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket! Trevlig matlagning! Mari

  • Mumsiga köttbullar med tabbouleh och yoghurt

  • Fetaostgratinerad fläskytterfilé med klyftpotatis och tomatsallad

  • Stekt lax med avokadodipp och haricots verts

  • Kycklingben i tomatsås med polenta

  • Grillade rotfrukter med halloumi

Ladda hem menyn för vecka 5 (pdf)

Bra att ha hemma v. 4:

Bra att ha hemma v. 5:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst