/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Barnkasse

Barnkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Barnkasse
Vår Barnkasse (tidigare Tastelines Barnkasse) består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 18

Hej! Vi kickar igång veckan med smarriga chicken tacos med mangosalsa. Underbar rätt som sätter guldkant på vardagen. Att göra egen tacokrydda är både lätt och supergott. Veckan fortsätter med en klassisk lasagne som är en favorit bland både stora och små. Lasagne är en rätt man aldrig blir trött på. Den här varianten är extra krämig och god - precis som en bra lasagne ska vara! Menyn fortsätter med en ostgratinerad fisk samt en snabb kokosdoftande thaigryta. Veckan avslutas med lättlagade quinoaburgare med grillad majs och klyftpotatis. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Chicken taco med mangosalsa

  • Klassisk lasagne

  • Ostgratinerad fisk

  • Kokosdoftande thaigryta

  • Quinoaburgare med grillad majs och klyftpotatis

Ladda hem menyn för vecka 18 (pdf)

Meny & recept vecka 19

Hej! Välkommen till en ny vecka med fem smarriga recept på menyn. Första rätten denna vecka är köttfärsbiffar med kokt potatis och en somrig gräslöksdressing. Denna rätt är verkligen barnsligt god och vi hoppas att du kommer tycka om den lika mycket som vi gör. Vi fortsätter veckan med fish tacos med våriga smaker, grillad korv med sötpotatismos samt en supersnabb citrondoftande pasta med kycklingbacon. En perfekt blandning av lättlagade rätter med barnvänliga smaker. Veckan avslutas med fried rice med jordnötter och lime. En populär rätt med ägg och grönsaker som säkert kommer uppskattas av hela familjen. Koka gärna riset en dag i förväg så sparar du lite tid. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Köttfärsbiffar med kokt potatis och gräslöksdressing

  • Spring fish taco med syrliga rädisor

  • Grillad korv med sötpotatismos och tomat- och majssalsa

  • Fried rice

  • Citrondoftande pasta med kycklingbacon

Ladda hem menyn för vecka 19 (pdf)

Bra att ha hemma v. 18:

Bra att ha hemma v. 19:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst