/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Tastelines Barnkasse

Tastelines Barnkasse
499:-* Lev. mån-ons, lör & sön
Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Barnkasse
Tastelines Barnkasse består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 49

Levereras från lör 3/12

Hej! Välkomna till en ny vecka med Tastelines Barnkasse. Först ut denna vecka är smakrika kycklingspett med frisk melonsalsa. Melonsalsan är riktigt smarrig och är ett perfekt tillbehör till kycklingen. Tomat- och basilikagratinerad fisk med syrliga edamamebönor är andra rätten på menyn och kommer garanterat att uppskattas av hela familjen. Veckan fortsätter med klassiska hamburgare med coleslaw. Finns det något bättre än en riktigt saftig och god hamburgare? Krämig pasta med skinka och gröna ärtor, som är veckans fjärde rätt är supersnabb och passar perfekt en dag när du vill lägga din tid på annat. Veckan avslutas med ugnspannkaka med morot- och kålsallad. Hoppas att det ska smaka! Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Kycklingspett med melonsalsa

  • Tomat- och basilikagratinerad fisk med syrliga edamamebönor

  • Klassisk hamburgare med rostade rotfruktsstrips och coleslaw

  • Krämig pasta med skinka och gröna ärtor

  • Tastelines ugnspannkaka med morot- och kålsallad

Ladda hem menyn för vecka 49 (pdf)

Meny & recept vecka 50

Levereras från lör 10/12

Hej! Nu är det dags för en ny härlig vintervecka med smarriga recept på menyn. Barnvänlig spätta med couscous är först ut. Veckan fortsätter med ugnsbakad lax med örtsmör. Ett tips är att spritsa ut potatismoset i formen runt fisken innan du sätter in i ugnen. Rätten blir både vacker att se på och god att äta. Mexikanska enchiladas med salsa blev smakpanelens absoluta favorit. Enchiladas, som ursprungligen kommer från Mexiko, är både gott och barnvänligt och kommer garanterat att uppskattas av hela familjen. Veckan avslutas med potatisbullar med stekt bacon som är en riktig klassiker. Hoppas att det ska smaka! Trevlig matlagning! Mari

  • Ugnsstekt spätta med couscous och äpple

  • Ugnsbakad lax med örtsmör

  • Mexikanska enchiladas med creme fraiche och salsa

  • Kycklingben i tomat- och currysås med ris och haricots verts

  • Potatisbullar med stekt bacon och broccoliblommor

Ladda hem menyn för vecka 50 (pdf)

Bra att ha hemma v. 49:

Bra att ha hemma v. 50:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst