/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Barnkasse

Barnkasse
499:-* Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Barnkasse
Vår Barnkasse (tidigare Tastelines Barnkasse) består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 26

Hej! Välkommen till en ny sommarvecka med Barnkassen. Menyn denna vecka innehåller fem lekfulla och barnvänliga rätter som vi hoppas att hela familjen kommer att gilla. Först ut har vi en saftig hamburgare med pommes och gurkrelish. Hamburgaren innehåller rostad lök vilket ger en god smak till burgarna, men går självklart att servera i en skål vid sidan om ifall du hellre vill det. Om du är grillsugen går det alldeles utmärkt att grilla burgarna på utegrillen. Veckan fortsätter med en smarrig kolja i kokossås med ris samt en sommarpasta med korv, grönsaker och fetaost som passar perfekt att ta med som lunch en dag på stranden. Veckans fjärde rätt består av grillade kycklingspett med bbq-sås och kulpotatis. Såsen kommer garanterat att bli en favorit till sommarens alla grillningar. Veckan avslutas med en snabblagad vegochili med en frisk mangosalsa. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket! Mari

  • Hamburgare med rostade potatishalvor och gurkrelish

  • Kolja i kokossås med ris

  • Sommarpasta med chorizo, grönsaker och fetaost

  • Grillade kycklingspett med bbq-sås

  • Snabblagad vegochili med mangosalsa och picklad rödlök

Ladda hem menyn för vecka 26 (pdf)

Meny & recept vecka 27

Hej! Välkommen till denna härliga sommarvecka! Först ut har vi en krämig köttfärssås med soliga tomater. En snabb och lättlagad rätt som passar perfekt när du vill lägga din tid på annat. Spännande laxpaket med dillkräm och rostad potatis som är andra rätten på menyn blev smakpanelens absoluta favorit. En kul rätt där barnen säkert vill vara med och fylla paketen. Veckan fortsätter med en smarrig pasta med smak av dill och färskost samt grillspett med grönsaker och en fruktig passionssalsa. Om man vill går det alldeles utmärkt att grilla spetten på utegrillen. Citronrostad kyckling med örter och potatis som serveras med en krämig hummus får avsluta denna härliga vecka. Hoppas att det ska smaka och lycka till i köket! Trevlig matlagning! Mari

  • Krämig köttfärssås med soliga tomater

  • Laxpaket med dillkräm och rostad potatis

  • Dillig pasta med färskost och sojabönor

  • Grillspett på fläskytterfilé med passionssalsa

  • Citronrostad kyckling med örter, potatis och hoummus

Ladda hem menyn för vecka 27 (pdf)

Bra att ha hemma v. 26:

Bra att ha hemma v. 27:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst