/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Tastelines Barnkasse

Tastelines Barnkasse
499:-* Lev. mån-ons, lör & sön
Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Barnkasse
Tastelines Barnkasse består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 43

Levereras från lör 22/10

Hej! Välkommen till en ny matvecka med spännande och barnvänliga recept. Vi startar veckan med smarriga fish tacos med klassiska tillbehör. Denna rätt blev smakpanelens absoluta favorit och kommer garanterat att uppskattas av hela familjen. Servera gärna fish tacosen när de är varma och osten är smält. Då blir de extra goda! Veckan fortsätter med pannbiffar med ugnsrostade rotfrukter och gräddsås, pastagratäng med ricotta och bacon samt prinsspett med melonsalsa. Prinsspetten är barnsligt lätta att tillaga, supergoda och passar perfekt tillsammans med den goda, fruktiga melonsalsan. Rosmarinstekt kyckling med klyftpotatis får avsluta denna höstvecka. Hoppas att det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Fish tacos med klassiska tillbehör

  • Pannbiffar med ugnsrostade rotfrukter och gräddsås

  • Pastagratäng med ricotta och bacon

  • Prinsspett med melonsalsa

  • Rosmarinstekt kyckling med klyftpotatis och tomatsås

Ladda hem menyn för vecka 43 (pdf)

Meny & recept vecka 44

Levereras från lör 29/10

Hej! Nu är det dags för en ny vecka med fem spännande och barnvänliga rätter på menyn. Veckan inleds med en klassiker som många känner igen från barndomen - Ryssröra i pitabröd. Denna rätt är superlätt att tillaga och kommer garanterat att uppskattas av de små. Gillar man lite mer kryddstark mat går det självklart att öka mängden kryddor eller tillsätta lite chiliflakes för mer hetta. Veckan fortsätter med smarrig torsk med citronsås och potatismos samt kyckling i sötsur sås med paprika, ananas och ris. Panerad schnitzel med potatissallad som är veckans fjärde rätt är en riktig vardagsfavorit och är absolut godast att äta nystekt med en pressad citronskiva. Sist ut på menyn blir en lättlagad och snabb potatisomelett med krispigt bacon. Koka gärna potatisen kvällen innan så sparar du lite tid. Hoppas att det ska smaka! Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Ryssröra i pitabröd

  • Torsk med citronsås och potatismos

  • Kyckling i sötsur sås med paprika, ananas och ris

  • Panerad schnitzel med potatissallad

  • Potatisomelett med krispigt bacon

Ladda hem menyn för vecka 44 (pdf)

Bra att ha hemma v. 43:

Bra att ha hemma v. 44:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst