/ Matkasse / Tastelines Barnkasse

Tastelines Barnkasse

Tastelines Barnkasse
499:-* Lev. mån-lör & sön
Max 1/köp
Pris 499,00 kr
Ord.pris 799,00 kr
Jmf pris 499,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines Barnkasse
Tastelines Barnkasse består av fem extra barnvänliga och lättlagade recept med fokus på smaker som uppskattas av de små. Vi tycker också att det är viktigt med kvaliteten på våra barns mat, varför alla recept lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer givetvis från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår stjärnkock Mari Bergman, som också är utbildad näringsterapeut, och alla recept är testade på vår barnpanel. Med vår matkasse för barn får du fem näringsrika och varierade måltider. Vi vet att många barn gillar att känna igen sig och hitta sina favoriter, varför enstaka rätter kan återkomma lite då och då.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines Barnkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 35

Levereras från lör 27/8-fre 2/9

Hej! Grekiska minibiffar med fetaost i tomatsås får inleda denna tidiga höstvecka. Fetaosten passar perfekt till biffarna och gör att de känns extra saftiga och fylliga i smaken. Det går givetvis att servera fetaosten i en skål vid sidan om ifall man hellre vill göra det. Veckan fortsätter med laxwrap med potatis- och pestostomp. Pesto är en populär röra med ursprung i norra Italien. Pesto innehåller vanligtvis parmesan, vitlök, basilika, pinjenötter och olivolja men finns idag i en mängd olika varianter. Vi älskar pesto så det får även bli en del av veckans tredje rätt som är pastapesto med kyckling och mascarpone. Än är inte grillsäsongen över så vi fortsätter veckan med grillad fläskytterfilé med baconströssel. Vi avslutar menyn med en härlig thaigryta med smak av kokos och lime. Hoppas att det ska smaka! Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Grekiska minibiffar med fetaost i tomatsås

  • Laxwrap med potatis- och pestostomp

  • Pastapesto med kyckling och mascarpone

  • Grillad fläskytterfilé med baconströssel

  • Kokosdoftande thaigryta

Ladda hem menyn för vecka 35 (pdf)

Meny & recept vecka 36

Levereras från lör 3/9-fre 9/9

Hej! Välkomna till en ny vecka med Tastelines barnkasse. Vi har en härlig vecka framför oss med fem nya recept som vi hoppas kommer falla er i smaken. Stekt torsk med gurksallad och potatisstomp är först ut på menyn. Potatisstomp är grovt mosad potatis likt ett potatismos men med fastare konsistens. Det går att variera stompet och tillsätta det man själv tycker om. Varför inte blanda i färska örter, ost, hackade nötter eller lite pesto. Testa dig fram till ditt favoritstomp. Veckan fortsätter med provencalsk nötfärsgratäng med tomat och ost, korv i bröd med mangosalsa och avokadokräm samt riswok med limeyoghurt och cashewnötter. Riset till riswoken kan med fördel kokas dagen innan så sparar du lite tid. Kyckling med grönsaker i ugn får avsluta veckan och är en riktigt lättlagad rätt som sköter sig själv i ugnen. Hoppas att det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari

  • Stekt torsk med gurksallad och potatisstomp

  • Provencalsk nötfärsgratäng med tomat och ost

  • Korv i bröd med mangosalsa och avokadokräm

  • Riswok med limeyoghurt och cashewnötter

  • Kyckling med grönsaker i ugn

Ladda hem menyn för vecka 36 (pdf)

Bra att ha hemma v. 35:

Bra att ha hemma v. 36:

Specialerbjudanden

 

14,95 kr/st
12,50 kr/st
Jmf.pris 32,89 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst