/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269.00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 10

Hej! Äntligen är det dags att välkomna vår första gästkock för i år. Ulrika Brydling är kocken som brinner för ekologiskt och närproducerat med hållbar mat från jord till bord. Ulrika har varit med länge och har en gedigen bakgrund enda från barnsben med väldigt matintresserade föräldrar. Hon har även tävlat i matlagning och det började med ett OS och ett World cup- deltagande med det kvinnliga laget Team Milko, två semifinaler i Årets Kock samt som tränare för juniorkocklandslaget till OS 2008. Hon är även ansiktet utåt för Scandinavian Organics som har ett enkelt koncept för att återintroducera hönan: de förädlar hönan till en rad underbart goda produkter, så att vi kan laga god, nyttig och billig ekologisk mat snabbt. Först ut i matkassen bjuder Ulrika på en härlig chili gjord på just hönsfärs. Trevlig matlagning! Mari

  • Ulrika Brydlings chili på hönsfärs

  • Lax med apelsin- och granatäppelsallad toppad med fetaost och nötter

  • Krämig vegogratäng

Ladda hem menyn för vecka 10 (pdf)

Meny & recept vecka 11

Hej! Ulrika Brydling är kocken som brinner för ekologiskt och närproducerat med hållbar mat från jord till bord. Vi är så glada att få ha Ulrika som gästkock här i matkassen. Ulrika har varit med länge och har en gedigen bakgrund enda från barnsben med väldigt matintresserade föräldrar. Hon har även tävlat i matlagning och det började med ett OS och ett World cup deltagande med det kvinnliga laget Team Milko, två semifinaler i Årets Kock samt som tränare för juniorkocklandslaget till OS 2008. Hon är även ansiktet utåt för Scandinavien Organics som har ett enkelt koncept för att återintroducera hönan: de förädlar hönan till en rad underbart goda produkter och gör även riktigt bra ekologiska buljonger utan onödiga tillsatser. Den här veckan får ni laga en härlig jordärtskockssoppa med just denna goda buljong. Trevlig matlagning! Mari

  • Mexikanska enchiladas med gräddfil och salsa

  • Lättstekt torsk med ärtpuré och svampchips

  • Ulrika Brydlings mustiga jordärtskockssoppa

Ladda hem menyn för vecka 11 (pdf)

Bra att ha hemma v. 10:

Bra att ha hemma v. 11:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 08.00-23.00
Lördagar: 09.00-18.00
Söndagar: 09.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.