/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
329:-* Lev. tis-fre
Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 31

Levereras från tis 2/8-fre 5/8

Hej! Vi har en härlig sommarvecka framför oss med flera inspirerande och goda rätter på menyn. Först ut är en italiensk version på den klassiska wallenbergaren som serveras med en krämig tomatsås, haricots verts och ris, enkelt och så gott. Färskpotatis är ett säkert sommartecken och är god såväl varm som kall varför den känns som ett självklart tillbehör i två av veckans rätter. Först tillsammans med favoriten ugnsgratinerad lax och Västerbottenssås och sedan i en härlig sallad med rädisor, sparris och basilika. Till salladen får ni servera grillad fläskkarré som med fördel kan läggas på grillen en skön sommarkväll om möjligheten finns. Lycka till med veckans middagar! Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Italienska wallenbergare med krämig tomatsås

  • Ugnsgratinerad lax med Västerbottenssås och färskpotatis

  • Grillad fläskkarré med brynt smör och rostad färskpotatis

Ladda hem menyn för vecka 31 (pdf)

Meny & recept vecka 32

Levereras från tis 9/8-fre 12/8

Hej! Denna vecka hittar du vår tidigare gästkock Gustav Trägårdhs makalöst goda färsbiffar med rostad lök och getost tillsammans med timjanrostade rotfrukter och tzatziki. En rätt som gjorde succé i vintras och som jag tror, kommer att göra succé även denna varma sommarvecka. Vill du grilla biffarna så passar det utmärkt att lägga dem över glödande kol. Fler av veckans härliga middagar består av örtstekt spättafilé med potatis- och palsternackspuré samt en riktig snabblagad rätt i form av krämig pasta farfalle med kräftstjärtar och dill. Hoppas att det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Örtstekt spättafilé med potatis- och palsternackspuré

  • Gustavs färsbiffar med getost, tzatziki och rostade rotfrukter

  • Pasta farfalle med kräftstjärtar och dill

Ladda hem menyn för vecka 32 (pdf)

Bra att ha hemma v. 31:

Bra att ha hemma v. 32:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst