/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
329:-* Lev. tis-fre
Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 19

Levereras från tis 10/5-fre 13/5

Hej! En klassisk lasagne brukar gå hem i alla hem och vi startar denna vårvecka med just en sådan. Krämig och god och en perfekt rätt att förbereda en dag i förväg. Vår gästkock Malin Söderström bjuder på sojabakad laxfilé med grönt ris och wasabimajonnäs. Wasabimajonnäs är urgott men är du kanske inte så förtjust i den speciella smaken så går det utmärkt att göra en helt vanlig majonnäs. Sist ut på menyn denna vecka är en riktigt snabblagad och god kyckling i krämig parmesansås tillsammans med broccoli och gröna ärtor. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Klassisk lasagne med grönsallad

  • Malins sojabakade laxfilé med grönt ris och wasabimajonnäs

  • Kyckling i krämig parmesansås med broccoli och ärtor

Ladda hem menyn för vecka 19 (pdf)

Meny & recept vecka 20

Levereras från tis 17/5-fre 20/5

Hej! En lättlagad och god lax med rostad potatis, broccoli och kall örtsås får inleda denna vårvecka. Vi har även en vårlig och fräsch potatissallad med rostbiff på menyn. Lättlagat och gott i all sin enkelhet. Potatisen kan med fördel kokas en dag i förväg så sparar du både lite tid och sänker potatisen GI-värde. Malin Söderström, vår fantastiska gästkock, avslutar denna matkassemeny genom att bjuda på en riktig vegomiddag denna vecka. Frasiga linsfritters med råstekt blomkål, fetayoghurt och aprikoschutney. Aprikoschutneyn kan med fördel kokas ihop en dag i förväg och linserna till dina goda fritters ska blötläggas kvällen innan för bästa resultat. Lycka till i köket. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Stekt lax med rostad potatis, broccoli och örtsås

  • Potatissallad med sparris, fetaost och rostbiff

  • Malins linsfritters med råstekt blomkål, fetayoghurt och aprikoschutney

Bra att ha hemma v. 19:

Bra att ha hemma v. 20:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.