/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Max 1/köp
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 48

Hej! Vi har en fantastisk matvecka framför oss. Vi inleder med en riktig barnfavorit i form av hemgjorda fiskpinnar med currydipp och råkostsallad. Den rostade sötpotatisen med grönkål och hasselnötter med färsk korv från Taylor and Jones passar perfekt i vintermörkret och jag kan varmt rekommendera denna rätt som ett inslag på julbordet. Louise Johansson gör sin sista vecka som gästkock och hon avslutar med en riktigt snabb och lättlagad pasta med broccoli. Jag hoppas att ni har varit nöjda med Louise recept och fått ny inspiration i köket. Nu tar vi ett litet uppehåll med gästkockar och ser med spänning fram emot nya härliga kockar och goda recept till våren. Trevlig matlagning! Mari

  • Hemgjorda fiskpinnar med currydipp och råkostsallad

  • Rostad sötpotatis med grönkål, getost och hasselnötter med stekt korv

  • Louise pasta över en kastrull

Ladda hem menyn för vecka 48 (pdf)

Meny & recept vecka 49

Hej! Asiatiska och goda fiskbiffar med risnudelsallad och sojadipp får inleda denna första decembervecka. Sojadippen, som är lite kryddstark av färsk ingefära och chili, kan du välja själv om du vill blanda med nudelsalladen eller servera vid sidan om. Vi boostar kroppen lite extra med dessa godingar nu innan jul och hoppas att det hjälper oss att hålla immunförsvaret i skick :) Gnocchi med bacon och ugnsrostade grönsaker tillsammans med en god mustig tomatsås smaksatt med citron är en klar vardagsfavorit i min familj. Jag hoppas att den kommer att bli det även i din. Veckan fortsätter med en lättlagad renskavskebab i tunnbröd med pepparrotsfärskost och sallad. En kul och lite annorlunda rätt som jag tycker passar riktigt bra så här års. Trevlig matlagning! Mari

  • Asiatiska fiskbiffar med risnudelsallad och sojadipp

  • Gyllenstekt gnocchi med medelhavsgrönsaker och bacon

  • Renskavskebab i tunnbröd med pepparrotsklick

Ladda hem menyn för vecka 49 (pdf)

Bra att ha hemma v. 48:

Bra att ha hemma v. 49:

Specialerbjudanden

 

19,95 kr/st
Jmf.pris 66,50 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.