/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Originalkasse 3 dagar

Originalkasse 3 dagar
329:-* Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Originalkasse 3 dagar
Vår Originalkasse 3 dagar (tidigare Tastelines 3-dagarskasse) är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 26

Hej! Vi fortsätter på det underbara temat grill här i matkassen och du hittar hela tre stycken recept denna vecka som passar perfekt över glödande kol. Först ut är en saftig burgare med rostad potatis och syrlig gurkrelish på cornichons. Det följs sedan av chili- och limebakad fisk med mangoslaw och sist ut på menyn har vi grillade kycklingspett med bbq-sås. Vill du gå all in på grilltemat kan du lägga potatishalvorna i både recept 1 och 3 i ett foliepaket med lite smör och salt och låta de ligga och gotta sig på grillen medan du gör i ordning hamburgare och kycklingspett. Även grönsakerna till bbq-såsen kan faktiskt läggas i ett foliepaket och grillas varma innan du mixar samman till en slät sås. Happy grillning! Mari

  • Hamburgare med rostade potatishalvor och gurkrelish

  • Chili- och limebakad fisk med mangoslaw

  • Grillade kycklingspett med bbq-sås

Ladda hem menyn för vecka 26 (pdf)

Meny & recept vecka 27

Hej! Vad sägs om godsaker som potatis, blomkål, grädde och parmesan? Allt i ett och samma lilla paket som gräddas i ugn till en liten minigratäng. Till dem får du grilla en kummin- och fänkålskryddad lax och sedan servera tillsammans med en enkel sallad. En otroligt god och festlig rätt som fick hela smakpanelen att jubla vid provlagningen. Fler godsaker i veckans kasse är en snabblagad köttfärssås med soliga tomater samt grillspett på fläskytterfilé med passionssalsa. Hoppas att det ska smaka. Smakliga måltider! Mari

  • Krämig köttfärssås med soliga tomater

  • Grillspett på fläskytterfilé med passionssalsa

  • Kummin- och fänkålsgrillad laxfilé med potatis- och blomkålspaket

Ladda hem menyn för vecka 27 (pdf)

Bra att ha hemma v. 26:

Bra att ha hemma v. 27:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst