/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 36

Hej! Vi har en riktigt härlig vecka framför oss med flera inspirerande rätter på menyn. Just nu är kantarellsäsongen i full gång och vad passar väl bättre än att börja veckan med en krämig och kantarelldoftande lax. Lättlagad och så god kommer den garanterat att gå hem hos alla i familjen. Veckan fortsätter sedan med Jennie Walldéns underbara mango chutneykyckling med chilibroccoli, en rätt som är från hennes tidigare och mycket uppskattade gästspel här i matkassen. Ostfyllda biffar med citronsås och klyftpotatis får avsluta denna höjdarvecka. Jag hoppas ni blir riktigt nöjda med veckans middagar och gå gärna in och rösta på recepten på mathem.se. Med er hjälp blir vi bättre. Trevlig matlagning! Mari

  • Kantarelldoftande lax i ugn med lingon

  • Jennie Walldéns mango chutney-kyckling med chilibroccoli

  • Ostfyllda biffar med citronsås och klyftpotatis

Ladda hem menyn för vecka 36 (pdf)

Meny & recept vecka 37

Hej! Hösten är på ingång och även vår matkasse bjuder på smaker från denna härliga årstid. Svamp och vilt är något som verkligen andas höst och på menyn den här veckan hittar ni en smakrik älgfärsgryta med kantareller, potatis och lingon. En riktig höjdarrätt som förhoppningsvis kommer att lagas flitigt under de lite kyligare månaderna. Veckan bjuder även på en klassiskt panerad spättafilé med kanske det godaste tillbehöret just nu nämligen parmesanstompad potatis. Så enkelt och gott. Veckan avslutas med parmesanpanerad kycklingfilé serverad tillsammans med en supergod och het zucchinisallad på avokado, mynta och lime. En riktigt härlig vecka med andra ord. Trevlig matlagning! Mari

  • Panerad spättafilé med parmesanstompad potatis

  • Älgfärsgryta med kantareller

  • Parmesanpanerad kycklingfilé med het zucchinisallad

Ladda hem menyn för vecka 37 (pdf)

Bra att ha hemma v. 36:

Bra att ha hemma v. 37:

Specialerbjudanden

Sverige

69,95 kr/st
Jmf.pris ca 82,29 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.