/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
329:-* Lev. tis-fre
Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 30

Levereras från tis 26/7-fre 29/7

Hej! Somriga köttbullar med smak av gräslök och citron i krämig gräddsås får inleda denna julivecka. De färskostgratinerade laxpaketen passar perfekt att lägga på grillen och även den marinerade fläskkarrén gör sig riktigt bra över glödande kol. Till laxpaketen serveras en klassisk potatissallad med rädisor och gräslök och till fläskkarrén så får du göra en av våra absoluta favoritsallader med getost och jordgubbar. Hoppas att det ska smaka. Gå gärna in och rösta på rätterna från matkassen på mathem.se. Du hittar alla tidigare veckor i vänsterspalten i vår receptmeny. Med din hjälp så blir vi ännu bättre! Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Somriga köttbullar med gräslök i krämig citronsås

  • Färskostgratinerad lax i paket med potatissallad

  • Grillad fläskkarré med getost- och jordgubbssallad

Ladda hem menyn för vecka 30 (pdf)

Meny & recept vecka 31

Levereras från tis 2/8-fre 5/8

Hej! Vi har en härlig sommarvecka framför oss med flera inspirerande och goda rätter på menyn. Först ut är en italiensk version på den klassiska wallenbergaren som serveras med en krämig tomatsås, haricots verts och ris, enkelt och så gott. Färskpotatis är ett säkert sommartecken och är god såväl varm som kall varför den känns som ett självklart tillbehör i två av veckans rätter. Först tillsammans med favoriten ugnsgratinerad lax och Västerbottenssås och sedan i en härlig sallad med rädisor, sparris och basilika. Till salladen får ni servera grillad fläskkarré som med fördel kan läggas på grillen en skön sommarkväll om möjligheten finns. Lycka till med veckans middagar! Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Italienska wallenbergare med krämig tomatsås

  • Ugnsgratinerad lax med Västerbottenssås och färskpotatis

  • Grillad fläskkarré med brynt smör och rostad färskpotatis

Ladda hem menyn för vecka 31 (pdf)

Bra att ha hemma v. 30:

Bra att ha hemma v. 31:

Specialerbjudanden

 

29,95 kr/st
19,50 kr/st
Jmf.pris 130,00 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst