/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
329:-* Lev. tis-fre
Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 6

Levereras från tis 9/2-fre 12/2

Hej! Vi startar denna vecka med ljuvlig torsk på en bädd av karamelliserade tomater toppad med fetaostpesto. En lättlagad och god ugnsrätt. Timjanköttbullar i gräddsås med ostpanerad potatis går inte av för hackor och brukar går hem hos både stora och små. Veckan avslutas med en lätt kycklingpasta med örtig ragu. Vi vill gärna ha din feedback på rätterna här i matkassen så gå gärna in och rösta på mathem.se under recept. Till vänster i menyfältet hittar du även alla tidigare recept från våra olika matkassar. Trevlig matlagning! Mari

  • Torsk med fetaostpesto och karamelliserade tomater

  • Timjanköttbullar i gräddsås med ostgratinerad potatis

  • Kycklingpasta med örtig ragu

Ladda hem menyn för vecka 6 (pdf)

Meny & recept vecka 7

Levereras från tis 16/2-fre 19/2

Hej! Välkomna till en ny matvecka med härliga recept! Veckan inleds med en Ajvargratinerad torsk som garanterat kommer bli barnens favorit. Ajvar är en mild sås som görs av rostad paprika och används vanligen som smaksättare i grytor, som pålägg på bröd eller som tillbehör. Biffar smaksatta med paprika i en krämig sås är veckans andra rätt och är en riktig höjdare som passar både stora och små. Vi fortsätter sedan med smarriga kycklingburgare med sötpotatisfrittes och snabbpicklad rödlök. Jag kan rekommendera att lägga in rödlöken i lagen redan kvällen innan så blir den både godare och du har dessutom ett moment mindre vid matlagningen. lycka till i köket och hoppas att det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari

  • Ajvargratinerad torsk

  • Ajvarbiffar med krämig paprikasås

  • Kycklingburgare med sötpotatisfrittes och picklad lök

Ladda hem menyn för vecka 7 (pdf)

Bra att ha hemma v. 6:

Bra att ha hemma v. 7:

Specialerbjudanden

 

49,95 kr/st
39,95 kr/st
Jmf.pris 199,75 kr/kg
st

Sverige

49,95 kr/st
39,95 kr/st
Jmf.pris 166,46 kr/kg
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.