/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
329:-* Lev. tis-fre
Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 22

Levereras från tis 31/5-fre 3/6

Hej! Kycklingspett och rostad potatis med fräsch och somrig melonsalsa får inleda denna junivecka. Smaka dig fram med chilin så att du får den perfekta smaken för just din familj, chilipeppar kan verkligen variera i styrka. Veckan fortsätter med tomat- och basilikagratinerad kolja och goda klassiska hamburgare med rotfruktsstrips och coleslaw. Nästa vecka har vi glädjen att få ta del av Catarina Königs goda pasta arrabiata här i matkassen. Catarina tog hem segern i Sveriges mästerkock 2016 och kommer att gästspela i Tastelines Matkasse under 3 veckor med recept från sin nya kokbok Varje dag är en fest. Missa inte det :) Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Kycklingspett med melonsalsa och rostad potatis

  • Tomat- och basilikagratinerad kolja med syrliga edamamebönor

  • Klassiska hamburgare med rotfruktsstrips och coleslaw

Ladda hem menyn för vecka 22 (pdf)

Meny & recept vecka 23

Levereras från tis 7/6-fre 10/6

Hej! Välkomna till en ny somrig matvecka med Tastelines Matkasse. Vi har en härlig blandning av rätter på menyn och vi startar med glasnudelsallad med grönkål, mango och stekt lövbiff. En riktigt fräsch och snabblagad middag som kan avnjutas både hemma vid middagsbordet i lugn och ro och ute i det gröna sköna vädret. Vi fortsätter med sommar på en tallrik med en av mina absoluta favoriter just nu. Kumminstekt lax med blomkålssallad och en fräsch basilikadipp som pricken över i:et. Äntligen kan vi hälsa mästerkocksvinnaren Catarina König välkommen som vår nya gästkock. Catarina kommer att bjuda på 3 rätter ur sin nya kokbok Varje dag är en fest, och först ut hittar du en jättegod pasta arrabiata. En busenkel middag att trolla ihop en dag när tiden är knapp. Hoppas att det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Glasnudelsallad med grönkål, mango och stekt lövbiff

  • Kumminstekt lax med blomkålssallad med parmesan samt basilikadipp

  • Catarina Königs pasta arrabiata

Ladda hem menyn för vecka 23 (pdf)

Bra att ha hemma v. 22:

Bra att ha hemma v. 23:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.