/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Originalkasse 3 dagar

Originalkasse 3 dagar
329:-* Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Originalkasse 3 dagar
Vår Originalkasse 3 dagar (tidigare Tastelines 3-dagarskasse) är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 13

Hej! Välkomna till en helt fantastisk italiensk vecka här i matkassen. Vi har tre magiska recept från vår gästkock Elvio Milleri på menyn. Chilitagliatelle al´ ouvo med torsk i tomatsås, briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling samt black rice risotto med zucchini, fänkål och gorgonzola. Elvio växte upp på familjens gård i Umbrio i Italien. Bland grytor, lokala råvaror och långa traditioner lagades det fantastiska rätter i familjens kök. Elvio flyttade som 20-åring till Köpenhamn och 1983 öppnade han sin restaurang Era Ora som tilldelats Michelinstjärnan hela 21 år i rad. 1988 grundade Elvio företaget Il Fornaio där ekologiskt nybakat bröd stod i fokus. Nu har vi glädjen att få presentera flera fina råvaror och recept med hjärta för de enkla, naturliga och fina smakerna i det italienska köket. Trevlig matlagning! Mari

  • Chilitagliatelle al ´ ouvo med torsk i tomatsås

  • Briocheburgare med ricottapesto och ostronskivling

  • Black rice risotto med zucchini, fänkål och gorgonzola

Ladda hem menyn för vecka 13 (pdf)

Meny & recept vecka 14

Hej! Vi inleder denna aprilvecka med mexikanska enchiladas på menyn. En poppis rätt bland både stora och små. Veckan fortsätter med en snabblagad kycklingpasta med ädelost och vi avslutar med kokospanerad spätta med mangosalsa som blev smakpanelens favorit denna vecka. Visste du att mango inte bara är söt och god utan även har flera fina hälsofördelar? Den innehåller A-vitamin som är bra för synen, huden och skelettet och enzymer som är bra för matsmältningen. Mango är perfekt att ha i sin smoothie eller att göra en god nice cream på. Du hittar ett fantastiskt gott och nyttigt recept på mango- och kokos nice cream på mathem.se/recept. Så god och nyttig att du kan äta den till både frukost, mellis och till fredagsmyset. Trevlig matlagning! Mari

  • Mexikanska enchiladas med gräddfil

  • Kyckling med pasta och ädelost

  • Kokospanerad spätta med mangosalsa

Ladda hem menyn för vecka 14 (pdf)

Bra att ha hemma v. 13:

Bra att ha hemma v. 14:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst