/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
269:-* Lev. tis-fre
Pris 269,00 kr
Ord.pris 569,00 kr
Jmf pris 269,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse 2014.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige

Meny & recept vecka 42

Hej! Välkomna till sista veckan med vår gästkock Fredrik Jonsson. Sista rätten ut är en smakrik och kryddig bulgursallad med rostade grönsaker och hel kokt kyckling. Fredrik tipsar om att ta tillvara på alla goda smaker från kycklingkoket och koka egen buljong som du kan spara till framtida rätter. Jag hoppas att ni har varit nöjda med Fredriks rätter och att ni har fått nya smakupplevelser och trevliga tips till er matlagning. Resten av veckan bjuder på godsaker som kolja i kokossås med blomkålsris samt en krämig köttfärssås med timjan och lättkokta grönsaker. Blomkålsris är ett perfekt alternativ till vanligt ris och ger en behaglig mättnadskänsla och en riktig C-vitaminboost. Till de mindre familjemedlemmarna kan jag rekommendera att koka lite vanligt ris och blanda upp med det stekta blomkålsriset för en mildare smak. Trevlig matlagning! Mari

  • Kolja i kokossås med blomkålsris

  • Krämig köttfärssås med timjan och lättkokta grönsaker

  • Fredriks kokta citron- och fänkålskyckling med kryddig bulgursallad

Ladda hem menyn för vecka 42 (pdf)

Meny & recept vecka 43

Hej! Välkomna till en ny vecka fylld av spännande smaker från världens kök. Asien bjuder på en snabblagad och fräsch glasnudelsallad med marinerade räkor. Veckan fortsätter med en marockansk köttfärsgryta som doftar underbart och går utmärkt att förbereda dagen före om du vill. Den blir bara godare av att få stå till sig lite. Sist men inte minst hittar du marinerad kyckling på majstortilla med coleslaw och salsa som får avsluta denna oktobervecka! Hoppas att det ska smaka. Gå gärna in och rösta på rätterna från matkassen på mathem.se. Du hittar alla tidigare veckor i vänsterspalten i vår receptmeny. Med din hjälp så blir vi ännu bättre! Trevlig matlagning! Mari

  • Asiatisk glasnudelsallad med marinerade räkor

  • Marockansk köttfärsgryta med surkål och varmt bröd

  • Marinerad kyckling på tortilla med coleslaw och salsa verde

Ladda hem menyn för vecka 43 (pdf)

Bra att ha hemma v. 42:

Bra att ha hemma v. 43:

Specialerbjudanden

 

24,95 kr/st
Jmf.pris 108,48 kr/l
st

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst

Kontakta kundtjänst


Ring oss
020-15 10 10

Vardagar: 07.00-23.00
Lördagar: 07.00-18.00
Söndagar: 07.00-23.00


Maila oss
info@mathem.se


Vanliga Frågor

Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.