/ Matkasse / Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse

Tastelines 3-dagarskasse
329:-* Lev. tis-ons
Max 1/köp
Pris 329,00 kr
Ord.pris 629,00 kr
Jmf pris 329,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Tastelines 3-dagarskasse
Tastelines 3-dagarskasse är den mindre varianten av vår populära 5-dagarskasse. Kassen innehåller tre goda, snabblagade och hälsosamma recept anpassade för fyra personer. Till alla recept används fräscha råvaror utan onödiga tillsatser och allt kött kommer från Sverige.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. En rätt per vecka skapas också av någon av våra fantastiska gästkockar. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse från Tasteline.com eller MatHem.se förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från Tastelines matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 39

Levereras från tis 27/9-fre 30/9 (Gbg mån 26-ons 28/9)

Hej! Förra veckan kunde vi välkomna Sandra Mastio som höstens första gästkock i Tastelines Matkasse. Sandra är vinnare av Sveriges Mästerkock 2015 och idag är hon egenföretagare inom matbranchen med events, föreläsningar och matlagningskurser. Hon brinner för en matlagning där man tar hand om hela råvaran, förenklar och sparar tid i köket. Att använda sig av rester har blivit lite av Sandras signum, hon beskriver sig själv som ganska bekväm i köket och att maten inte får ta för mycket tid. Nu har Sandra skapat recept med just det tänket för er, och jag hoppas att det kommer att uppskattas. Laga lite extra dag ett och få tid över dag två! Först ut denna vecka är örtbiffar med yoghurtdressing och rostad potatis. Burgare och dressing gör du dubbelt upp av och skapar sedan mumsiga hamburgare av i recept 3. Hoppas att det ska smaka. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Stekt torsk med basilikaslungad savoykål

  • Sandras örtbiffar med yoghurtdressing

  • Sandras örtburgare med fetaostdressing

Ladda hem menyn för vecka 39 (pdf)

Meny & recept vecka 40

Hej! Sandra Mastio gör sin tredje och sista vecka som gästkock i Tastelines Matkasse. Sandra är vinnare av Sveriges Mästerkock 2015 och idag är hon egenföretagare inom matbranschen med events, föreläsningar och matlagningskurser. Hon brinner för en matlagning där man tar hand om hela råvaran, förenklar och sparar tid i köket. Att använda sig av rester har blivit lite av Sandras signum, hon beskriver sig själv som ganska bekväm i köket och att maten inte får ta för mycket tid. Nu har Sandra skapat recept med just det tänket för er, och jag hoppas att det har uppskattats. Laga lite extra dag ett och få tid över dag två! Vi vill gärna ha feedback på vad ni tycker om recepten och våra gäst- kockar här i matkassen så tveka inte att höra av er till oss. Denna vecka bjuder Sandra på en härlig risotto som du lagar dubbel mängd av och gör gudomligt goda risottobollar av dagen efter. Trevlig matlagning! Mari Bergman

  • Gräddpocherad torsk med knaperstekt sidfläsk

  • Sandras risotto med fänkål och stekt sidfläsk

  • Sandras mozzarellafyllda risottobollar

Ladda hem menyn för vecka 40 (pdf)

Bra att ha hemma v. 39:

Bra att ha hemma v. 40:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst