/ Matkasse / Familjekasse gluten-och laktosfri

Familjekasse gluten-och laktosfri

Familjekasse gluten-och laktosfri
589:-* Lev. mån-tis & sön
Max 1/köp
Pris 589,00 kr
Ord.pris 889,00 kr
Jmf pris 589,00 kr/st
st

Betyg:

* Prova-på-priset gäller första leverans vid tecknande av abonnemang. Max en gång per kund och matkasse.

Familjekasse Gluten- och Laktosfri
Vår Familjekasse Gluten- och Laktosfri (tidigare Tastelines Gluten- och laktosfria Barnkasse) består av fem riktigt goda, näringsrika och varierande rätter som faller både stora och små i smaken. Kassen består av samma goda recept som i vår Familjekasse 5 dagar men med gluten- och laktosfria produkter.

Maten lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Allergi i familjen?
I vår allergenförteckning kan du läsa om vilken typ av allergena varor som kan förekomma i matkassen.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 46

Hej! Vi har fem riktigt smarriga recept i familjekassen denna vecka som jag hoppas att hela familjen, stora som små, kommer att bli nöjda med. Du hittar bland annat en lättlagad kycklinggratäng som är en riktig höjdare. Den ugnsbakade laxen med dillsås går på ett kick att laga och smakar milt och gott för de allra minsta. Köttfärsbollarna i mumsig tomatsås är precis så gott som det låter och är en rätt som går utmärkt att tillaga någon dag i förväg för dig som vill. Sist ut på menyn hittar du en helstekt fläskytterfilé med krossad potatis och örtsmör. Lägg gärna köttet i marinaden kvällen innan tillagning för att få det extra mört och gott. Lycka till med veckans middagar. Trevlig matlagning! Mari

  • Kycklinggratäng med ris och gröna ärtor

  • Ugnsbakad lax med dillsås och kokt potatis

  • Köttfärsbollar i mumsig tomatsås och pasta

  • Karl Alfred-plättar med rårörda lingon

  • Helstekt fläskytterfilé med krossad potatis och örtsmör

Ladda hem menyn för vecka 46 (pdf)

Meny & recept vecka 47

Hej! Veckans höjdare är en otroligt saftig och god köttfärslimpa. Klassikt och gott när det är som allra bäst och brukar gå hem hos både stora och små. Det går utmärkt att göra två lite mindre köttfärslimpor istället för en stor så går det lite snabbare i ugnen. Servera med gräddsås, kokt potatis och ärtor så har du en riktig festmåltid mitt i veckan. Fler goda rätter på menyn är ugnsbakad spätta, kycklingspett med jordnötssås, snabblagad pasta med korvfräs samt en god vegetarisk gryta. Lycka till med veckans matlagning! Mari

  • Ugnsbakad spätta med krämigt rotfrukstsstomp

  • Köttfärslimpa med kokt potatis, ärter och gräddsås

  • Kycklingspett med snabb jordnötssås och chilipicklad gurka av 3 kockar 7 kids

  • Spaghetti med grön ärtpesto och korvfräs

  • Green tikka curry

Ladda hem menyn för vecka 47 (pdf)

Bra att ha hemma v. 46:

Bra att ha hemma v. 47:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst