/ Matkasse / Familjekasse gluten-och laktosfri

Familjekasse gluten-och laktosfri

Familjekasse gluten-och laktosfri
589:-* Max 1/köp
Pris 589,00 kr
Ord.pris 889,00 kr
Jmf pris 589,00 kr/st
st

Betyg:

* Prova-på-priset gäller första leverans vid tecknande av abonnemang. Max en gång per kund och matkasse.

Familjekasse Gluten- och Laktosfri
Vår Familjekasse Gluten- och Laktosfri (tidigare Tastelines Gluten- och laktosfria Barnkasse) består av fem riktigt goda, näringsrika och varierande rätter som faller både stora och små i smaken. Kassen består av samma goda recept som i vår Familjekasse 5 dagar men med gluten- och laktosfria produkter.

Maten lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Allergi i familjen?
I vår allergenförteckning kan du läsa om vilken typ av allergena varor som kan förekomma i matkassen.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 4

Hej! Vår nya gästkock Marcus Samuelsson är inne på sin andra vecka här i matkassen och bjuder på sin smarriga rätt "Söndagsägg" som kan liknas vid den populära rätten Shakshuka från mellanöstern. Marcus är den svenska krögaren som är bosatt i Harlem i New York där han blev känd som delägare och kökschef för restaurangen Aquavit. Han driver även restaurangen Red Rooster sedan 2010 och har nu släppt boken med samma namn. Det är just recept från boken "Red Rooster matlagning i Harlem" vi kommer att få ta del av under kommande tre veckor här i matkassen. Recepten är lite modifierade för att förenkla för dig i köket men är du nyfiken på originalrecepten så kan jag verkligen rekommendera att läsa boken som inte bara är en receptbok utan en hel historia om Marcus och livet i Harlem. Trevlig matlagning! Mari

  • Mexikanska enchiladas med gräddfil

  • Stekt lax med citrongräddsås och kokt potatis

  • Marcus Samuelssons söndagsägg med tomat

  • Vegobolognese med oliver

  • Tandoorikyckling med dipp och broccoli

Ladda hem menyn för vecka 4 (pdf)

Meny & recept vecka 5

Hej! Det är sista veckan med vår gästkock Marcus Samuelsson och denna vecka är det en matig och mumsig Mac and greens som står på menyn. Marcus är den svenska krögaren som är bosatt i Harlem i New York där han blev känd som delägare och kökschef för restaurangen Aquavit. Han driver även restaurangen Red Rooster sedan 2010 och har nu släppt boken med samma namn. Det är just recept från boken "Red Rooster matlagning i Harlem" vi har fått ta del av under dessa tre veckor här i matkassen. Recepten är lite modifierade för att förenkla för dig i köket men är du nyfiken på originalrecepten så kan jag verkligen rekommendera att läsa boken som inte bara är en receptbok utan en hel historia om Marcus och livet i Harlem. Trevlig matlagning! Mari

  • Snabb thaigryta med kokosmjölk

  • Pannbiff med stekt lök, ättiksgurka och ärtor

  • Marcus Samuelssons Mac and greens

  • Kokospanerad spätta med mangosalsa

  • Pizza med cheddar, grönkål och bacon

Ladda hem menyn för vecka 5 (pdf)

Bra att ha hemma v. 4:

Bra att ha hemma v. 5:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst