/ Matkasse / Familjekasse 5 dagar

Familjekasse 5 dagar

Familjekasse 5 dagar
529:-* Max 1/köp
Pris 529,00 kr
Ord.pris 829,00 kr
Jmf pris 529,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Familjekasse 5 dagar
Vår Familjekasse 5 dagar (tidigare Tastelines Matkasse/Barnkasse) består av fem riktigt goda, näringsrika och varierande rätter som faller både stora och små i smaken. Kassen innehåller tre stycken lättlagade och snabba recept samt två stycken lite mer inspirerande recept som hela familjen kan laga och njuta av. Varje recept är anpassat efter 4 personer.

Maten lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Allergi i familjen?
I vår allergenförteckning kan du läsa om vilken typ av allergena varor som kan förekomma i matkassen.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 50

Hej! Välkomna till en ny vecka med våra fantastiska gästkockar "3 kockar 7 kids". En härlig Lady- och Lufsenpasta med kycklingköttbullar står på menyn skapad av kockarna Rikard Wicklund, Nicklas Larsson och Fredrik Strandberg som för 2½ år sedan startade den prisbelönta bloggen "3 kockar 7 kids". Alla är de kockar från restaurangbranschen och i bloggen kan man följa deras matglada liv och massor av fantastiska vardagsrecept som främst riktar sig till barnfamiljer. Fler rätter på menyn är en mustig högrevsgryta med Melleruds öl och goda grönsaker, en riktigt fräsch mango- och äppelsallad med stekt lax samt grillad korv med sötpotatismos och tomat- och majssalsa. Sist men inte minst en vegogryta med smak av saffran och apelsin som passar perfekt så här års. Lycka till med veckans matlagning! Mari

  • Lady- och Lufsenpasta med kycklingköttbullar av 3 kockar 7 kids

  • Mustig högrevsgryta med Melleruds

  • Stekt lax med mango- och äppelsallad

  • Grillad korv med sötpotatismos och tomat- och majssalsa

  • Värmande apelsin- och saffransgryta

Ladda hem menyn för vecka 50 (pdf)

Meny & recept vecka 51

Hej! Vi inleder denna vecka med smaker av ljuvlig saffran i form av en snabblagad torsk täckt med paprika, lök och saffranssås. Veckan fortsätter med klassiska pannbiffar i god och kryddig grönpepparsås med kokt potatis och sparris. Veckans vego är en mustig och god bön- och linsgryta med smaker från Italien. Vi ser att det blir allt mer poppis att äta vegetarisk och vill du haka på trenden så testa gärna vår vegetariska matkasse och utforska vegoriket ännu mer. Laxpudding med skirat smör slår aldrig fel och koka gärna potatis en dag i förväg till denna rätt så går det lite fortare att tillaga kvällens middag. Kyckling med rödkålssallad, valnötter och rostade gulbetor får avsluta denna decembervecka som jag hoppas att du blir riktigt nöjd med. God Jul! Mari

  • Saffransfisk med bulgur och rårivna morötter

  • Pannbiffar i grönpepparsås med kokt potatis och sparris

  • Italiensk bön- och linsgryta

  • Laxpudding med skirat smör

  • Stekt kyckling med rödkålssallad med äpple och valnötter

Ladda hem menyn för vecka 51 (pdf)

Bra att ha hemma v. 50:

Bra att ha hemma v. 51:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst