/ Matkasse / Familjekasse 5 dagar

Familjekasse 5 dagar

Familjekasse 5 dagar
529:-* Max 1/köp
Pris 529,00 kr
Ord.pris 829,00 kr
Jmf pris 529,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Familjekasse 5 dagar
Vår Familjekasse 5 dagar (tidigare Tastelines Matkasse/Barnkasse) består av fem riktigt goda, näringsrika och varierande rätter som faller både stora och små i smaken. Kassen innehåller tre stycken lättlagade och snabba recept samt två stycken lite mer inspirerande recept som hela familjen kan laga och njuta av. Varje recept är anpassat efter 4 personer.

Maten lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 38

Hej! Kycklingrullader fyllda med en röra på fetaost och soltorkad tomatkräm får inleda denna vecka. Kräm på soltorkade tomater är en perfekt vardagsräddare för att sätta piff och smak på enkla rätter. Till kyckling och fetaost blir det en härlig smakkombination. Veckan fortsätter med halstrad laxfilé med vitlöksrostade rotfrukter och lime-vinägrett. En lättlagad rätt som fick 5/5 möjliga smakpoäng av testpanelen. Vill du förbereda lite så kan du skala rotfrukterna och skära i stavar redan kvällen innan. Lägg stavarna i en burk med vatten och förvara i kylen så håller de sig perfekt. Krämig renskavspanna med pasta, gyllenstekt gnocchi med medelhavsgrönsaker samt en riktig fredagsfestlig rätt: Pulled Oumph nachosallad är fler rätter på menyn. Lägg gärna in rödlöken i lagen redan kvällen innan för att spara lite tid. Lycka till. Trevlig matlagning! Mari

  • Kycklingrullader med fetaost

  • Halstrad laxfilé med vitlöksrostade rotfrukter och lime-vinägrett

  • Krämig renskavspanna med pasta

  • Gyllenstekt gnocchi med medelhavsgrönsaker och bacon

  • Pulled Oumph Nacho Sallad

Ladda hem menyn för vecka 38 (pdf)

Meny & recept vecka 39

Hej! Äntligen är det dags för vår efterlängtade medelhavsvecka här i matkassen! Menyn är fullspäckad av goda recept med smaker från Italien, Spanien och Grekland. Bakom recepten står kocken och receptutvecklaren Måns Falk som till vardags jobbar med utbildning, inspiration och receptframtagning på företaget Di Luca & Di Luca. Måns har en lång och gedigen erfarenhet från både restaurangbranchen som kock för Erik Lallerstedt och Leif Mannerström, men även som matskribent för flera olika tidningar. Jag frågade Måns vilken som är hans absoluta favoritprodukt just nu, och svaret kom snabbt: Orzomixen! Orzomixen är en riktigt trevlig grynblandning av korn, bulgur, linser och ärter, och som du i ett av veckans recept får servera till en fantastiskt god tomatfylld kyckling med spenatfrittata. Smaklig medelhavsvecka. Trevlig matlagning! Mari

  • Fisk med parmesanmos och svampfräs

  • Färsbiffar med tapenade och zucchinipytt

  • Gryn med kyckling och spenatfritata

  • Pasta med aubergine, tomat, basilika och mozzarella

  • Bönburgare med tomatsalsa och parmesanaioli

Ladda hem menyn för vecka 39 (pdf)

Bra att ha hemma v. 38:

Bra att ha hemma v. 39:

Specialerbjudanden

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst