/ Matkasse / Familjekasse 5 dagar

Familjekasse 5 dagar

Familjekasse 5 dagar
529:-* Max 1/köp
Pris 529,00 kr
Ord.pris 829,00 kr
Jmf pris 529,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Familjekasse 5 dagar
Vår Familjekasse 5 dagar (tidigare Tastelines Matkasse/Barnkasse) består av fem riktigt goda, näringsrika och varierande rätter som faller både stora och små i smaken. Kassen innehåller tre stycken lättlagade och snabba recept samt två stycken lite mer inspirerande recept som hela familjen kan laga och njuta av. Varje recept är anpassat efter 4 personer.

Maten lagas från grunden med fräscha råvaror, utan onödiga tillsatser och allt kött kommer ifrån Sverige. Menyerna tas fram av vår egen stjärnkock: Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Allergi i familjen?
I vår allergenförteckning kan du läsa om vilken typ av allergena varor som kan förekomma i matkassen.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla tidigare recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 3

Hej! Säg hej till vår nya gästkock Marcus Samuelsson. Marcus är den svenska krögaren som är bosatt i Harlem i New York där han blev känd som delägare och kökschef för restaurangen Aquavit. Han driver även restaurangen Red Rooster sedan 2010 och har nu släppt boken med samma namn. Det är recept från boken "Red Rooster matlagning i Harlem" vi kommer att få ta del av under kommande tre veckor här i matkassen. Recepten är lite modifierade för att förenkla för dig i köket men är du nyfiken på originalrecepten så kan jag verkligen rekommendera att läsa boken som inte bara är en receptbok utan en hel historia om Marcus och livet i Harlem. Resten av veckans recept bjuder på härlig italiensk matlagning. Lycka till med veckans matlagning! Mari

  • Italiensk kycklinglasagne med pesto

  • Marcus Samuelssons torsk med dill och mandlar

  • Italienska köttbullar i tomatsås med basilikarostad potatis

  • Kycklingkorv med paprikasås och kokt potatis

  • Italiensk potatisfrittata med grönsakssalsa

Ladda hem menyn för vecka 3 (pdf)

Meny & recept vecka 4

Hej! Vår nya gästkock Marcus Samuelsson är inne på sin andra vecka här i matkassen och bjuder på sin smarriga rätt "Söndagsägg" som kan liknas vid den populära rätten Shakshuka från mellanöstern. Marcus är den svenska krögaren som är bosatt i Harlem i New York där han blev känd som delägare och kökschef för restaurangen Aquavit. Han driver även restaurangen Red Rooster sedan 2010 och har nu släppt boken med samma namn. Det är just recept från boken "Red Rooster matlagning i Harlem" vi kommer att få ta del av under kommande tre veckor här i matkassen. Recepten är lite modifierade för att förenkla för dig i köket men är du nyfiken på originalrecepten så kan jag verkligen rekommendera att läsa boken som inte bara är en receptbok utan en hel historia om Marcus och livet i Harlem. Trevlig matlagning! Mari

  • Mexikanska enchiladas med gräddfil

  • Stekt lax med citrongräddsås och kokt potatis

  • Marcus Samuelssons söndagsägg med tomat

  • Vegobolognese med oliver

  • Tandoorikyckling med dipp och broccoli

Ladda hem menyn för vecka 4 (pdf)

Bra att ha hemma v. 3:

Bra att ha hemma v. 4:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst