/ Matkasse / Ekologisk matkasse 3 dagar

Ekologisk matkasse 3 dagar

Ekologisk matkasse 3 dagar
449:-* Max 1/köp
Denna vara är ekologisk
Pris 449,00 kr
Ord.pris 749,00 kr
Jmf pris 449,00 kr/st
st

Betyg:

* Priset gäller första leveransen vid tecknande av abonnemang.

Ekologisk Matkasse 3 dagar
Ekologisk Matkasse 3 dagar (tidigare Tastelines 3-dagarskasse/Barnkasse) består av tre favoritrecept från vår populära 5-dagarskasse. Maten lagas från grunden med fräscha råvaror och utan onödiga tillsatser. Allt kött kommer från Sverige och i vår Ekologiska Matkasse är dessutom merparten av innehållet ekologiskt.

Menyerna är framtagna av vår egen stjärnkock Mari Bergman, som även är utbildad näringsterapeut. Veckans receptblad medföljer i kassen.

Vid köp av en matkasse förpliktigar du dig inte till något ytterligare köp. Prova-på-priset gäller dock endast vid tecknande av abonnemang. Du kan välja att avsluta ditt abonnemang när det passar dig. Denna kasse måste bokas 7 dagar innan leveransen sker. Om du önskar avboka en matkasse, måste det dock ske senast 8 dagar innan leverans. OBSERVERA att beställer du en kasse till Lördag eller Söndag får du kommande veckas kasse.

Allergi i familjen?
I vår allergenförteckning kan du läsa om vilken typ av allergena varor som kan förekomma i matkassen.

Letar du efter ett gammalt recept?
Här hittar du alla recept från vår matkasse.

Visa meny & recept

Se alla varor från MatHem i Sverige


Meny & recept vecka 43

Hej! Vår gästkock Mattias Larsson fortsätter att bjuda på smarriga rätter från hans senaste kokbok "Fredagskockens bästa vardagsmat - på 20, 30 eller 40 minuter". I veckans matkasse hittar du en frasig panerad rotselleri med vinägerkokt kål och rostad potatis. Mums säger vi till det och hoppas att du blir lika nöjd! Först ut på menyn denna vecka är marockansk spätta med couscoussallad toppad med granatäpple. Otroligt gott, fräscht och nyttigt. Avslutningsvis har vi en riktig snabbmiddag i form av kycklinggryta med kokosmjölk och mangochutney. Trevlig matlagning! Mari

  • Marockansk spätta med couscous- och granatäppelsallad

  • Fredagskockens krispiga rotselleri med vinägerkokt kål

  • Mangochutney kyckling med kokosmjölk

Ladda hem menyn för vecka 43 (pdf)

Meny & recept vecka 44

Hej! Vår gästkock Mattias Larssons recept på snabblagad minestronesoppa med lax och risoni går inte av för hackor. Otroligt gott att använda sig av lax istället för fläsk i denna klassiska och värmande soppa som passar perfekt så här års. Dijon- och honungskyckling som är en "allt i ett rätt" brukar vara perfekt när man har fullt upp med andra bestyr i hemmet. Släng ihop allt på en plåt och sen sköter sig rätten helt själv i ugnen. Avslutningsvis har vi en riktig fredagslyxare, viltfärsbiffar med rostad potatis och parmesansås! Trevlig matlagning! Mari

  • Fredagskockens snabba laxminestrone

  • Dijon- och honungskyckling på plåt med rostad potatis

  • Viltfärsbiffar med rostad potatis och parmesankräm

Ladda hem menyn för vecka 44 (pdf)

Bra att ha hemma v. 43:

Bra att ha hemma v. 44:

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst